Putin oslobodil Kyjev bez jediného výstrelu
18 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"Putin oslobodil Kyjev bez jediného výstrelu od všetkých cudzích ambasád, špiónov, tajných služieb a takzvaných diplomatov, ako aj od oligarchov a iných kupcov s Ukrajinou." Píše výstižne americký publicista Erik Best.

"Uff, ruskú inváziu Biden odvolal". Pokračuje Erik Best na svojom blogu, ktorého text prevzal web prvnizpravy.cz.

Biden dostane Nobelovu cenu mieru asi...

"Biden naplánoval Rusku vojnu a Rusko ho neposlúchlo. Na Slovensko prišlo ozbrojená armáda US Army a Slovensko už USA porazilo. To v pláne predsa nebolo! Ja byť Bidenom a USA, tak navrhnem tvrdé sankcie ako na Rusko, tak aj na Slovensko.. A to ešte nevieme, ako si RAMBO z US Army.. poradí s priesmykom na D1. Možno dostane Bidet Nobelovu cenu za mier, že nedokázal prinútiť Rusko k rozpútaniu vojny... Skôr ale možno zvieraciu kazajku od ústavu pre "chocholoušky"... po jeho vyšetrení na demenciu, ktoré chcú kongresmani.( Poznámka red. HD - výraz "bidet" nie je preklep.)"

Ako sa na to pozerajú normálni Američania?

"Tiež už ich to serie? Pekný deň!

Všetko bolo jasné

"Už logicky bolo jasné, že Vláďa na Ukrajinu nevletí. Chcel aby sa k nemu nepribližovalo NATO, a keby obsadil Ukrajinu, tak má hneď vedľa seba krajiny čo v NATO sú. Toľko sa snažili a dopadlo to ako vždy. Zrejme vojnu presunuli na dátum globálneho celosvetového krachu dňa 22.2.2022. Aj baba Vanga tak vravela."

Divadlo so špeditérmi

"Veľmi pekné a dojemné bolo aj predstavenie o sťahovaní pracovníkov ambasád aj s rodinnými príslušníkmi. (poznámka HD - a verní mopslíci zo slovenského zaminy v tom divadle hrali komparz.)

Rýchlo naspäť, lebo sa príde náhodou na to, že nikomu nechýbate!

Biden musí byť sklamaný - nariadil si budík, zapol všetky dostupné "agentúry” …. a sklamanie. Vojna nič. Putin ho...

Kŕmiť ľud strachom, to je hlavný účel tejto akcie

"To sa psychopatom páči."

"Obávam sa, že niektorí štátnici a novinári by si mali už oddýchnuť a iní sa dať aj liečiť!"

"Vojská NATO sú už v ČR a a v SR a pokračujú smerom na vychod. Chudáci Ukrajinci asi nesplnili danné zadanie?" Píše na webe prnizpravy.cz Erik Best.

Pán predsedajúci schôdze, "mali by ste držať hubu"
Jasný dôkaz o ignoráci parlamentnej demokracie podal pred chvíľou v parlamente Igor Matovič. Igor Matovič - z neznámeho dôvodu - prednášal poslancom stanovisko vlády k návrhu na odvolanie jej ministra Mikulca. Keď prešiel do osobných invektív,... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

_____________________

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.