Gratulácia a nečakané priznanie Emmy Čaputovej!
18 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

O dcére prezidentky Zuzany Čaputovej Emme je známe, že popri štúdiu na strednej škole si buduje aj kariéru modelky. A to aj napriek tomu, že si na svoju adresu vypočula rôzne názory. Slováci sa totiž na sociálnej sieti dlho nevedeli dohodnúť, či má skutočne predpoklad stať sa modelkou. Komu vďačí za raketovú kariéru na mólach?

Prestála vlnu kritiky

V októbri 2021 sa totiž v Bratislave konalo módne podujatie Fashion LIVE 2021, kde sa predviedla na móle prvýkrát. Začínajúcu modelku prišla na podujatie podporiť aj samotná prezidentka Čaputová. Následne sa však pre mladú modelku spustilo hotové peklo!

Útoky neprajníkov však mladú Emmu neodradili a odvtedy spoluprácu s ňou oznámili viaceré známe značky. Čaputovej dcéra sa napríklad objavila na titulke prestížneho módneho magazínu Vogue. Určite tak vytrela zrak všetkým facebookovým neprajníkom.

Čaputovej dcéra boduje! Najnovšie na titulke magazínu VOGUE! (FOTOGALÉRIA)
Tomu sa povie megaúspech! Emma Čaputová sa objavila na titulke prestížneho módneho magazínu Vogue! Určite tak vytrela zrak všetkým facebookovým neprajníkom. O dcére prezidentky Zuzany Čaputovej Emme je známe, že popri štúdiu na strednej škole si... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Špeciálny narodeninový odkaz

Nateraz sa môže radovať z viac ako pochvalných hodnotení prakticky od každého, s kým spolupracovala. Zdá sa však, že najväčšiu vďaku v profesijnom živote prechováva k módnemu návrhárovi Borisovi Hanečkovi. Práve jemu totiž nedávno venovala špeciálny narodeninový odkaz, píše portál 1pluska.sk.

"Prajem ti všetko najlepšie. Do veľkej miery vďačím tebe, Boris, za to, že som sa rozhodla angažovať v modelingu," napísala Emma na sociálnej sieti. 

Zdroj: FB/BH

Čo vie Emma vynikajúco

Samotný Hanečka si vzájomnú spoluprácu nevie vynachváliť. "Z agentúry som si ju vybral hlavne preto, že vedela výborne chodiť. Čo je pre mňa ako dizajnéra najdôležitejšie. Nielen skvelé fotky, ale práve tá chôdza predáva model a oslovuje klientelu. Chôdza modeliek je niečo ako tanec a toto ma oslovilo," ozrejmil.

O modelingu panuje množstvo mýtov

Známy návrhár priznal aj to, že s Emmou sa o modelingu v jej začiatkoch rozprávali často. "O móde sme hovorili viackrát a preberali sme rôzne veci. O modelingu totiž panuje množstvo mýtov. A ľudia si neraz myslia, že modelky sú nevzdelané či zneužívané ženy. Ak však máte dobrú agentúru, postará sa o vás do takej miery, že vás prevedie všetkými možnými úskaliami modelingového sveta bez problémov," vysvetlil Hanečka. 

Čo je za náhlym ochrnutím známej moderátorky?
Česká moderátorka Štěpánka Decastelo v ostatných dňoch náhle ochrnula a tak ostala doslova bezvládna na nemocničnom lôžku. Lekári však vedia, čo je za tým a fanúšikovia sa o ňu obávajú. Trvá to už dlhší čas Známa moderátorka sa už dlhšie trápi... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Je dôležité, aby vás niekto povzbudil

"Najmä v mladom veku a v začiatkoch totiž málokto vie, že sa takýmto spôsobom môže na agentúru spoľahnúť. Ideálne, ak je odporúčaná a Emma bola zhodou okolností v agentúre, s ktorou spolupracujem, už roky. Uistil som ju preto, že je na správnom mieste," dodal s tým, že o tejto téme sa zhovárali podrobne. 

"Pretože si myslím, že pre mladú ľudskú dušu je dôležité mať niekoho, kto ju povzbudí. A ak som to bol ja, potom sa z toho teším," uzavrel.

Miss Európsky parlament? Ďuriš Nicholsonová zmenená na nepoznanie!
Vie ako zaujať! Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová šokovala svojou najnovšou fotografiou. Bez dredov s výrazným make up-om by ste ju ani nespoznali. Vyzerá o desťročie mladšie! Ako je to ale v skutočnosti? Miss Európsky parlament Ďuriš... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.