Čo je za náhlym ochrnutím známej moderátorky?
18 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Česká moderátorka Štěpánka Decastelo v ostatných dňoch náhle ochrnula a tak ostala doslova bezvládna na nemocničnom lôžku.

Lekári však vedia, čo je za tým a fanúšikovia sa o ňu obávajú. 

Trvá to už dlhší čas

Známa moderátorka sa už dlhšie trápi so zdravotnými problémami. Sama o tom pred časom napísala, že „Už nejaký čas riešim ataky, zrazu nemôžem chodiť, nič si vziať, ani sa prikryť dekou.“ Pred asi týždňom však ochrnula úplne a do nemocnice ju brala záchranka.

J. Banáš: Oni vaše názory poznajú. Nepotrebujú ich
Spisovateľovi, bývalému diplomatovi a politikovi sa nepáči servilnosť ľudí, voči politike EÚ či NATO. Aj o tom hovorí vo videu na sociálnej sieti Ján Banáš. Veľký vzor - Štefánik Tomu tlieskal aj britský kráľ Edward, ktorý, keďže ho nepoznal,... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Nikto nič nevie

„Prestala som sa úplne hýbať a musela som si volať záchranku,“ povedala Decastelo. Hoci lekári urobili všetky potrebné vyšetrenia, zisťovali pôvod vážneho stavu, zistili, že: „Mám zápal v tele a nejakú autoimunitnú poruchu. Stále sa nevie, čo so mnou je,“ prezradila v utorok.

Berie kortikoidy

Lieky od bolesti berie už tri mesiace, nejaký čas dokonca kortikoidy: „Na čas fungujú, potom príde atak. A teraz už ma zavreli na pozorovanie. Podľa toho, čo sa zistí, bude nastavená liečba,“ dodala Castelo. Začína sa však vracať do normálu - je, chodí, prepustili ju do domáceho liečenia, no cesta k zdraviu bude ešte dlhá.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/02/16/kto-sa-skryva-na-mesiaci

Facebook/Štěpánka Decastelo
Facebook/Štěpánka Decastelo
Facebook/Štěpánka Decastelo
Facebook/Štěpánka Decastelo
Facebook/Štěpánka Decastelo
Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.