M. Mazurek: Hlasovanie za každú cenu. Facka bežným zamestnancom!   
17 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Milan Mazurek, poslanec NRSR a člen hnutia Republika vo svojom videu z Národnej rady Slovenskej republiky upozornil, že napriek tomu, čo koalícia hlása v rámci pandémie, ako obmedzuje ľudí, opäť v pléne hlasujú poslanci pozitívni na covid 19.   

Deje sa to v situácii, keď vládni poslanci a vláda jednohlasne obviňovali opozíciu, že ohrozujú zdravie ostatných, keď zvolávajú protesty, na ktorých ľudia nemali rúška. Je to zo strany vlády arogantné pokrytectvo najmä v súvislosti s tým, čo zažívali bežní zamestnanci, keď boli pozitívne testovaní.

Šikana na pracovisku

"V PARLAMENTE VESELO HLASUJÚ POZITÍVNI POSLANCI! ČELÍME TEDA NEBEZPEČNÉMU OCHORENIU?

Vládni poslanci nás opakovane primitívne urážali, akí sme vraj nezodpovední, keď organizujeme protesty a nechceme povinné rúška. Vraj spochybňujeme nebezpečnosť závažného ochorenia atď...

A dnes? V parlamente veselo pozitívne testovaní poslanci. Žiaden problém, žiadne ohrozenie... Osobne sa choroby neobávam, ale to pokrytectvo je odporné.

Spomeňte si na všetky obmedzenia ktoré ste museli znášať. Na všetky karantény, nemožnosť navštevovať prevádzky, zatvorené podnikanie a šikanu na pracovisku. Toto všetko vláda s úsmevom uvrháva na ľudí, ale pre seba má samé výnimky."

Viac vo videu:

MUDr Bukovský: Zľakli sa, alebo dostali príkaz?
Jeho otázka je na mieste, veď sa nám pomaly ale isto začínajú uvoľňovať opatrenia a nik nevie, či je to naozaj dobré. Lebo možno príde čas, kedy sa nám zase "priškrtí kohútik"... Pedálujú dozadu "Slovenskí politici a médiá presne v zákryte... Čítať ďalej
17 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.