J. Laššáková: A. Baránik sa strápnil pri vypočúvaní generálneho prokurátora    
18 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Ústavná právnička Judita Laššáková sa na svojom profile vrátila k vypočúvaniu generálneho prokurátora Maroša Žilinku z Ústavnoprávneho výboru NRSR, ktorý sa konal 1. februára. Svoju pozornosť namierila na právnika a poslanca Alojza Baránika (SaS), ktorý ťažkopádne formuloval svoje otázky M. Žilinkovi, ktorého by najradšej odvolal.

Podľa Laššákovej Žilinka čelí kritike za niečo, čo normálnemu človeku nenapadne opýtať sa ho. Privítala by v rámci vypočúvania Žilinku odbornú právnu komunikáciu pred klebetami. Viac vo videu.

Útoky na Žilinku sa stupňujú...išlo mi o právo, nie o politiku
„Musím sa verejne ohradiť a odmietam prekrúcanie a vytrhávanie s kontextu,“ píše na sociálnej sieti vo svojom statuse Maroš Žilinka generálny prokurátor SR Útoky na moju osobu sa zintenzívnili „Po tom, ako dňa 4. januára 2022 Generálna... Čítať ďalej
14 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.