Mikulcovi pôjde o hlavu
16 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

Minister vnútra Roman Mikulec bude opäť čeliť odvolávaniu zo svojej funkcie a tento krát, je jeho pozícia vážne ohrozená, nemá totiž úplnú podporu ani vo vlastných radoch.

Nové vážne obvinenia

Ako keby už toho nemal na rováši dosť, strana Smer v minulých dňoch na svojich tlačovkách priniesla ďalšie čítanie z legálnych odposluchov a tam sa okrem „elitných“ vyšetrovateľov NAKA teda presnejšie Čurila a spol. objavuje aj meno Ministra vnútra Mikulca.

Ten všetky obvinenia odmieta

„Poslanec Fico vystupuje na tlačovkách a vyťahuje rôzne veci, ktoré sú v mnohom vytrhnuté z kontextu,“ povedal Mikulec vo viacerých médiách.  „To, že tam zaznieva, neznamená, že ja som niečo riadil. Ja nie som na tých odpočúvaniach, to nie sú citácie, ktoré by som povedal ja,“

Ľudia zo zúfalstva štrajkujú, Kollár utužuje vzťahy na lyžiach v Simmeringu! (FOTO)
Na Slovensku sú štrajky v plnom prúde a šéf parlamentu sa lyžuje v Rakúsku! Líder Sme rodina Boris Kollár sa tým dokonca pochválil na oficiálnej instagramovej stránke parlamentu! Dostane sa Kollár z lyžovačky na Slovensko? Minister dopravy a... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Vyhrážky a vulgárna komunikácia

Prepisy nahrávok však ukazujú opak, sú plné najhrubších vulgarizmov na úrovni žumpy. Oficiálne stanovisko je že to bola „neformálna komunikácia“ a preto je to v poriadku. Vrcholom všetkého je plánovanie ako zničiť vyšetrovateľku Santusovú, ako ju dostať do basy a zapáliť jej auto.

Reakcia Blahu na trestné oznámenie SaS
Krátko po podaní trestného oznámenia Sulíkovej strany SaS na Ľuboša Blahu za podnecovanie, ohováranie a šírenie poplašnej správy, sme sa dočkali ostrej reakcie podpredsedu strany Smer na sociálnej sieti. „Výborne sa na tom zabávam.“ Píše na úvod... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Fico má v tom jasno

„Mikulec to riadi, lebo ho poveril Matovič s Čaputovou, aby v rámci NAKA tieto špinavosti robili,“ povedal na tlačovke Fico. 

Odvolajú či neodvolajú?

„Neviem na to odpovedať, ale v každom prípade, keď koaliční partneri rozhodnú, že zahlasujú za moje odvolanie, tak ja to budem rešpektovať,“ povedal Mikulec. Je isté, že od opozičných strán podporu nedostane, ale aj v koalícii nie je jeho podpora jednoznačná. Neistá je úplná podpora SaS a Sme rodina. Ale hlavne pri Kollárovcoch sa nedá vylúčiť nič.