Zverejniť verejne dostupnú informáciu na Slovensku je vraj fašistické (video)
12 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"Nechcem vás otravovať ešte aj cez víkend" začína vcelku s úsmevom svoj video príhovor, ktorý je súčasťou tohto článku, predseda strany Smer Robert Fico. Človek by sa aj pousmial, ale pri počúvaní ďalších konštatovaní by to bol už smiech skôr cez slzy.

Robert Fico hovorí o "pätolízačoch", teda, "nekritických obdivovateľoch USA".

Médiá, hlavne tie samozvane mainstzreamové, celá vláda, teda, celá vládna koalícia, ako aj pani prezidentka sa podľa Roberta Fica idú "roztrhnúť od jedu" v súvislosti so zverejnením poslancov, ktorí hlasovali za dohodu DCA.

Absurdnosť slovenského sveta propagandy

"Zverejniť verejnú informáciu je podľa pätolízačov fašistické". Robert Fico sa domnieva, že fašistické sklôr je, ak niekto zakazuje zverejňovať verejnú informáciu". Ale, napokon, pozrite si video.

Boja sa, sú nervózni a volajú po lynči
Po tom, čo bol Ľubošovi Blahovi včera večer (11.02.2022) zablokovaný jeho účet na sociálnej sieti, poskytol redakcii Hlavný denník nasledujúci rozhovor. Ubezpečujeme čitateľov, že náš web nikto nezablokuje. V takýchto rozhovoroch budeme... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

______________________________

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.