Primátorka Sliača sa bojí
12 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

„Denne dostávam výhražne maily, niektoré sú vyslovene vulgárne“ hovorí primátorka kúpeľného mesta Ľubica Balogová.

Američanov tu ľudia nechcú

Sliač a okolité dediny pripravili samostatnú petíciu, ktorú podpísalo už 1450 ľudí. Primátorka i starostovia sú však bezmocní a nemôžu nič robiť. „ Som sklamaná, dúfala som, že po schválení obrannej dohody v parlamente sa prezidentka obráti na Ústavný súd a nie že to okamžite podpíše,“ hovorí primátorka.

Pre kúpeľných hostí štuple do uší

„Bola plánovaná obnova kúpeľov a civilné lety mali privážať hostí, teraz nám tu už pristávajú Americké stíhačky. Je naplánovaných minimálne dvanásť vzletov denne, ale koľko ich bude v skutočnosti nevieme. Ako môžu v takomto rachote fungovať kúpele?“ Pýta sa Balogová.

Paralela s bratskou pomocou z roku 1968

Ľudia si tu dobre pamätajú ako sem prišli okupanti na tankoch a verili, že sa niečo takéto nemôže nikdy zopakovať. Chyba, teraz sem prichádzajú na lietadlách a ak sa nestane zázrak, bude to tak ďalších jedenásť rokov.

Nemocnice bijú na poplach: TOTO môže ovplyvniť starostlivosť o pacientov! A čo vláda?
Po pandémii, preplnených lôžkach a nedostatku zdravotníckych pracovníkov majú nemocnice ďalší problém! Problém, ktorý môže znovu ohroziť poskytovanie zdravotnej starostlivosti. Čo s tým robí vláda? Zvyšovanie cien energií predstavuje pre nemocnice... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

_____________

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.