Hlas-SD podporí odvolanie R. Mikulca z funkcie
11 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Mimoparlamentný Hlas-SD podporí návrh na odvolanie ministra vnútra Romana Mikulca (OĽANO) z dielne opozičného Smeru-SD. Zároveň žiada prezidentku Zuzanu Čaputovú, aby sa začala zaoberať spravodlivosťou a právnym štátom na Slovensku. Uviedol to predseda Hlasu-SD a nezaradený poslanec parlamentu Peter Pellegrini.

Podľa Pellegriniho je zrejmé, že nastoľovanie spravodlivosti, o ktorej koalícia hovorila pred voľbami, sa zmenilo na politickú pomstu. Tvrdí, že Slovensko zjavne stojí na rázcestí, kde sa rozhoduje, či zostaneme demokratickým štátom alebo diktatúrou pár vyvolených, ktorí budú zneužívať moc. "Je zrejmé, že táto vláda chaosu rezignovala na férovú politickú súťaž a ide jej iba o jedno. Kriminalizovať opozíciu vrátane mojej osoby," poznamenal Pellegrini.

Smer-SD podá v pondelok (14. 2.) návrh na odvolanie Mikulca. Ten podľa šéfa Smeru-SD Roberta Fica riadil činnosť obvinených vyšetrovateľov Národnej kriminálnej agentúry. Smer-SD chce podať na ministra aj trestné oznámenie.

Pellegrini: Prezidentka podpísala okamžite! Prečo sa všetci tak ponáhľali?
Prezidentka zavŕšila svoje zlyhanie pri zmluve s USA! Jednoznačne to skonštatoval na Facebooku líder Hlasu Peter Pellegrini. Hlas sa chce podujať takmer na nemožné! "Prezidentka Zuzana Čaputová okamžitým podpisom obrannej zmluvy s USA zavŕšila... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.