Mainstream avizuje: Pripravte si priania, budú padať hviezdy!
10 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Ono to samozrejme nejaký čas potrvá, ale keď už aj externý komentátor denníka SME Michal Ovádek vo svojom komentári pripúšťa, že pani prezidentka má vrchol svojej prezidentskej kariéry za sebou, niečo na tom bude.

Do najbližších prezidentských volieb však určite pôjde ako favoritka. 

Pád preferencií

Podľa komentátora Ovádka sa oň postarali útoky od Igora Matoviča v ostatných mesiacoch, prejav písaný straníckym poslancom a "propaganda" poslanca Blahu, ktorá však nie je ani tak propagandou, ako skôr ovládaním práce s archívmi vystúpení.

Aura nadstraníckosti 

Tá bola vždy viac deklarovaná, ako realizovaná, no  isté je, že počítač pána poslanca jej ju zotrel, ako týždenník 5. B tabuľu po hodine matematiky. Na škodu nás všetkých. Ovádek však tvrdí, že prezidentkina dôveryhodnosť sa z toho spamätá len ťažko. Zároveň však nie je pravdepodobné, že prepad jej dôvery naberie také rozmery, aké nabral prepad Rudolfa Schustera počas jeho prezidentovania.

Fico Čaputovej, Danko Lavrovovi
Dnes obdržala otvorený list Zuzana Čaputová od Roberta Fica. Tiež otvorený list adresuje Andrej Danko, presdeda SNS, ruskému ministrovi obrany Sergejovi Lavrovovi. "List pre Sergeja Lavrova Milí priatelia, ak súhlasíte s obsahom tohto listu... Čítať ďalej
10 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Kedy sa to začalo?

Ovádek tvrdí, že "Pokles jej dôvery sa začal v období rastúcej polarizácie okolo vakcinácie a proticovidových opatrení a plynule pokračoval protiamerickou kampaňou opozície a časti koalície." Zatiaľ je otázkou, čo s dôverou prezidentke spraví jej včerajší bleskový podpis pod "obrannú" dohodu s USA. 

Prirovnanie k Panenke Márii

Zo zvedavosti som si prečítala aj diskusiu. Mnohým diskutérom je jasné, že pani prezidentka je "rýchlokvasený anti-smerácky tovar rovnako, ako bol aj Andrej Kiska." Zaujal ma však komentár "podpísaný" len číslom: "Kresťania maju v úcte matku Ježiša. A Zuzana stelesňuje tie hodnoty pre ktoré tesár Jozef prepustil Máriu, aby ju nevystavil potupe. Preto ju budem podporovať na post prezidentky."

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.

Generál Viktorín (REPUBLIKA): Čaputová nie je prezidentkou všetkých občanov
Generál Jozef Viktorín (Republika) sa vo svojom statuse na sociálnej sieti vyjadril k neuveriteľne rýchlemu schváleniu obrannej dohody medzi USA a Slovenskom „druhotriednymi“ politikmi. Svoj článok nazval: Bozk smrti pre Slovensko. Generál... Čítať ďalej
10 | 02 | 2022 | Ján Papuga