Bývalý reprezentant SR v hokeji, B. Valábik, DRSNE k parlamentu!
10 | 02 | 2022 I Ivan Mihale

Udalosti uplynulých dní v parlamente, nenechali chladným ani bývalého obrancu NHL, slovenskej reprezentácie a televízneho hokejového analytika Borisa Valábika.  Po fraške s ukrajinskou vlajkou, schválení Obrannej dohody s USA, ktorú následne prezidentka Čaputová extrémne rýchlo ratifikovala, uviedol na sociálnej sieti krátky, za to drsný výrok.

„Toto sú ľudia, ktorí nás reprezentujú. Toto má byť to najlepšie spomedzi nás,“ napísal Valábik na sociálnej sieti a následne pritvrdil: „Hanbím sa za vás, dámy a páni. Hanbím sa, že som vo svete reprezentoval aj vás.“

Zdroj: IG Boris Valábik

R. Fico posiela otvorený list Čaputovej
Bývalý niekoľkonásobný premiér Robert Fico posiela prezidentke SR Zuzane Čaputovej otvorený list na margo expresného podpísania pre Slovensko nevýhodnej zmluvy s USA. List prinášame v plnom znení. "Vážená pani prezidentka Slovenskej... Čítať ďalej
10 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.