Veronika Remišová to nedomyslela. Ako vždy  
07 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Tomáš Taraba, predseda strany Život, vtipne zareagoval na reakciu ministerky Veroniky Remišovej (Za ľudí). Tá sa vyjadrila, že nenavštívi hračkárstvo Dráčik. Za to, že na svojom webe zverejnilo výzvu za mier bez vstupu cudzích vojsk na územie Slovenska. Taraba k tomu napísal na svojom Facebooku štipľavú poznámku.    

„Potom čo Dráčik oznámil, že je za mier medzi ľuďmi, Remišová oznámila, že do Dráčika už nevstúpi. Kde si teraz bude kupovať literatúru na čítanie?“ napísal Taraba.

Poslankyňa Kozelová nebude nakupovať v Dráčiku: "Moni, začínaš sa mi zdať že ti úplne j...o," odkazujú ľudia
Názor na mier a na obrannú dohodu v známom slovenskom hračkárstve "Dráčik", komentovali herci, politici, sociológovia, politológovia. Dokonca politológ T. Koziak uviedol, že na vine je Robert Fico (SMER - SD), ktorý radikalizuje. Vyjadriť sa musela... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.