Pomoc pre vojakov: Netreba sa báť a treba poukazovať na svoje práva!
08 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Pozor vojaci! Právnik a politik zo strany Život-NS Marek Géci upozorňuje na to, že, čo sa týka očkovania, je u nás nátlak na vojakov enormný. Ponúka preto na svojich facebookových stránkach pomoc.

"Žijeme v zlej dobe kde jeden druhého za politiku napáda, utláča, alebo sa bojí... Netreba sa báť a treba poukazovať na svoje práva," píše Géci vo svojom statuse.

"Nátlak na vojakov je enormný, preto ak potrebujete pomoc, môžete použiť tento úvodný vzor a brániť si svoje práva. Je to na vašom osobnom zvážení," píše ďalej.

Zdroj: FB/MG

Podľa opozičného politika prichádzajú denne ďalšie a ďalšie otázky, bude sa preto takto postupne snažiť zverejňovať dokumenty, ktoré môžu občania bezplatne použiť.

Pellegrini: V Denníku N sa pravdu určite nedočítate! (VIDEO)
Už zasa sa niekto pokúša účelovo vytvárať problém, ktorý neexistuje, namiesto toho, aby riešil skutočné problémy ľudí! Toto skonštatoval líder opozičného Hlasu Peter Pellegrini vo svojom videu na sociálnej sieti. V jeho úvahe ho dokonca podporil aj... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.