Pellegrini: V Denníku N sa pravdu určite nedočítate! (VIDEO)
07 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Už zasa sa niekto pokúša účelovo vytvárať problém, ktorý neexistuje, namiesto toho, aby riešil skutočné problémy ľudí! Toto skonštatoval líder opozičného Hlasu Peter Pellegrini vo svojom videu na sociálnej sieti. V jeho úvahe ho dokonca podporil aj Smer!

Subjektívny, závislý a skorumpovaný

Denník N, ktorý o sebe tvrdí, že je objektívny, nezávislý a mienkotvorný sa opäť raz predviedol! Miesto toho, aby na tlačovej konferencii Hlasu riešil otázky, ktoré Slovákov zaujímajú, redaktorka sa zaoberala iba nezrovnalosťami vo financovaní strany.

Ako aj podpredseda Smeru Erik Kaliňák upozornil, mainstream, konkrétne Denník N, zaútočil na Pellegriniho. "Vskutku devastačná kauza v rozsahu tri tisíc eur. Naozaj smiešne. A to v čase, keď súčasná vládna koalícia za posledné dva roky prehajdákala miliardu na celoplošné testovanie, stovky miliónov na očkovaciu kampaň, očkovací bonus a očkovaciu lotériu. A to nejdem hovoriť o miliardách, ktoré minuli bez verejného obstarávania v núdzovom stave," pripomína Kaliňák.

Nechcú, aby ste čítali pravdu

Pellegrini celú túto "kauzu" vo videu vysvetlil a trocha sklamane si povzdychol: "V Denníku N sa pravdu určite nedočítate! Lebo oni nechcú, aby ste čítali pravdu!"

E. Kaliňák: Útok na Pellegriniho - médiá zúria, vláda sa bojí
Nepochybujem, že mediálne útoky budú pribúdať! Presne to si myslí podpredseda strany SMER - SD o počínaní našich médií tzv. hlavného prúdu. Smiešne útoky na Pellegriniho ukazujú, že jednotný ľavicovo-národný front je to, čoho sa médiá a táto vláda... Čítať ďalej
05 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.