Naďov flašinet
06 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Drzosť a samoľúba arogancia ministra obrany Jaroslava Naďa dosahuje až po prvé prstence Jupitera. Posúďte sami z jeho statusu na sociálnej sieti.

"Pre expertov na medzinárodné právo, obranu či diplomatov je to jasné: žiadne základne, jadrové zbrane ani strata suverenity nehrozia. a potom sú tu klamári zo smeru, hlasu a extrémisti…" Píše bez zábran, ale aj bez akejkoľvek inteligentnej myšlienky Naď.

"Podľa odborníčky na medzinárodné právo čítajú obe strany zmluvu rovnako." Pripomína čosi, čo vôbec nesúvisí s odporom voči Dohode minister Naď.

Verklík z jarmoku

"ÁNO, potvrdzuje to aj slovenská a tiež uverejnená americká interpretačná doložka!" Píše v statuse "výkladná skriňa" mozgového trustu OĽaNO Jaroslav Naď.

Na záver statusu spúšťa obohraty, strašne trápny a najmä falošný flašinet

"Sú tu ale jedinci, ktorí aj napriek faktom úmyselne klamú, zavádzajú, organizujú protesty proti NIČOMU
"Žiadne jadrové zbrane, žiadne americké základne - je to explicitne na “slovenskom” aj “americkom” papieri, už neviem ako viac priamo a jasne to povedať." Tvrdí minister Naď.

Poznámka redakcie HD

„Nič na svete nie je tak nebezpečné ako úprimná ignorancia a svedomitá hlúposť.“ Martin Luther King

Vedúca úloha lumpeninteligencie
"Vedúca úloha ako antropologická konštanta" - zaujímavé slovné spojenie do sveta pustil český komentátor Michal Ševčík. Michal Ševčík sa zamýšľa nad tým, či v súčasnosti nebola vedúca úloha KSČ nahradená vedúcou úlohou (lumpen) inteligencie? Platí... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

_________________________

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.