A. Belousovová: Opýtajte sa Naďa, kde nájsť peniaze na zníženie DPH 
07 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Bývalá podpredsedníčka SNS Anna Belousovová v súvislosti s tvrdeniami koaličných predstaviteľov, že niet peňazí na zníženie DPH, poukazuje na obrovské výdavky na zbrojenie. Práve v čase, keď hrozia Slovákom sociálne problémy.

„Ľudia nebudú mať pomaly čo žrať, ceny potravín a pohonných hmôt idú prudko hore, Matovič sa tvári, že nevie nájsť 200 miliónov eur na zníženie DPH na potraviny, ale miliardy na nákup vojenskej techniky peniaze našiel,“ píše rozhnevaná Belousovová.

Heger klame tak, že aj Matovič musí závidieť
“Oni to v predchádzajúcom období neurobili, my áno a urobili sme to kvalitne” - naráža citáciou Eduarda Hegera na modlidbu OĽaNO - "to oni, to tí pred nami" Matúš Šutaj Eštok na socálnej sieti "S neuveriteľnou drzosťou tento obchodník s vodkou v... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Minister Naď podľa nej naďalej zbrojí v čase, keď podľa vlády niet peňazí na sociálne zabezpečenie ťažko skúšaného národa. Po stíhačkách za dve miliardy sa rozbehli aj tendre na transportéry za 332 miliónov eur a rozbehol sa aj nákup na pásové obrnené vozidlá za 1,7 miliardy eur!

Slovensko je podľa Belousovovej na poprednom mieste v počte chorých a zomrelých na rakovinu a ďalšie civilizačné choroby. Pritom nie sú prostriedky na včasnú a účinnú liečbu. „Z tohto je jasne vidieť, čo je prioritou tejto vlády. Nie zdravie, nie školstvo, nie normálny život občanov Slovenska. Ich priorita sú kšefty so zbraňami. Proti komu ideme s nimi bojovať? Proti Rusku? Za pár minút z tých miliárd budú kopy šrotu. Ale hlavné je, že si už teraz niekto poriadne namastí vrecká...“ uvažuje Belousovová.

Heger akoby saz vajíčka vyďobal
Okolité štáty pri opatreniach kompenzujúcich občanom vyššie ceny energií a potravín len dobiehajú to, čo Slovensko už v tomto smere urobilo. V rozhlasovej diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy to uviedol predseda vlády SR Eduard Heger (OĽANO),... Čítať ďalej
05 | 02 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog. Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.