Dojemné vyznanie Hany Gregorovej synovi Ondrejovi: No povedali by ste to do nej?
04 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

V deň, keď oslavuje jej syn Ondřej Gregor Brzobohatý (39) narodeniny, napísala herečka Hana Gregorová (69) na sociálnu sieť dojemné vyznanie. V tom zaspomínala aj na manžela Radoslava Brzobohatého (†79) a na okamih, keď sa ich rodina stala kompletnou…

Hana Gregorová, principálka Divadélka Beze Jména, nahrala na svoj facebookový profil celú sériu fotografií, ktoré krásnym spôsobom mapovali život jej syna Ondreja Brzobohatého od maličkého bábätka až po dospelého muža, ktorým je dnes, píše český Blesk.

Narodeninové blahoželanie

Zdieľala snímky, na ktorých je Ondrej ešte dieťaťom v kočíku, rozkošným batoľaťom v náručí svojej mamičky i otca, alebo momentku, ktorá úspešného skladateľa zachytáva spiaceho v posteli aj so psíkom.

Trio vlastizradcov - Jaro, Ivan a Zuzana! Čas pravdy sa však blíži, varuje Blaha
Už nám ostáva asi len humor... Trpký humor...Konštatuje to opozičný poslanec Ľuboš blaha vo svojom statuse na sociálnejsieti. Už zase nás idú okupovať - tentoraz Američania. A zase o tom počúvame vzletné rečičky o tom, ako pôjdeme s nejakou... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

„Dnes, 2. 2. 22, má náš Ondrejko narodeniny. Keď sa pozerám na tie fotky, tak sa mi zdá, že to bolo nedávno. Obrázok, kde ho „hrdý otec“ drží v dlaniach, pár chvíľ po narodení, bol jedným z Radkových najšťastnejších dní v živote. A vlastne, keď sa tak zamyslím, v ten moment sme sa stali kompletnou a šťastnou rodinou,“ zverila sa svojim fanúšikom Gregorová, ktorý tak zároveň zaspomínala aj na svojho manžela Radoslava Brzobohatého, ktorý zomrel 12. septembra 2012.

Opis fotky nie je k dispozícii.

Zdroj: FB/OB

„Radek bol tým najúžasnejším otcom, milujúcim a rozmaznávajúcim, ale vždy spravodlivým,“ popísala otcovské kvality muža, s ktorým strávila 30 rokov v spokojnom manželstve a ktorý s ňou vychovával aj jej dcéru Rolu (44) z prvého vzťahu.

S rozvodmi sa Ondrej podal na rodičov

Tomu, že k sebe mali blízko, svedčí aj fakt, že si Rola vzala Brzobohatého priezvisko. Okrem Ondreja a nevlastnej Roly mal herec ešte dcéru Radanu (59). Tá pochádzala z jeho prvého manželstva. Než spoznal Hanu, bol ešte ženatý s herečkou Jiřinou Bohdalovou (90).

Podpis Valáška pod prejavom prezidentky? Podľa politológa to pre Čaputovú znamená TOTO
Čaputovej písal prejav progresívec! Informácia o tom, že autorom dokumentu k nedávnemu prejavu prezidentky k situácii na Ukrajine je poslanec za Progresívne Slovensko Tomáš Valášek, včera otriasla médiami. A čo na to politológ? "Podľa... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Tak ako jeho niekoľkokrát rozvedení rodičia si aj Ondřej prechádza neúspešným manželstvom. Napriek tomu, že mal doma prekrásnu Miss World Taťánu Kuchařovú (34), po ôsmich rokoch vzťahu posväteného pred Bohom aj pred zákonom našiel šťastie po boku tanečnice Zuzany Pilnej (30).

„Tak Ondrejko, krásne narodeniny, magické štyri dvojky nech ti dláždia cestu šťastím, a ver, že otec ti to tam zhora istí a je na teba pyšný. Zostaň vždy sám sebou, milujem ťa, tvoja mama,“ dodala Gregorová.

Nemci sa v prieskume zbláznili! Ale naši novinári by tých nemeckých ešte mohli vycvičiť
Väčšina Nemcov si želá, aby sa Rusko necítilo ohrozené! Exminister školstva, politológ a vysokoškolský pedagóg Juraj Draxler vo svojom statuse na sociálnej sieti upozorńuje na prieskum v Nemecku. Slovensko by mohlo do Berlína poslať nejakých... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.