E. Chmelár: Na Grősslingovej 51 vedia, čo si prezidentka myslí skôr, ako ona
03 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

"Odvčera sa na tom zabáva celé Slovensko - autorom prezidentského prejavu je poslanec vo farbách Progresívcov, Tomáš Valášek," píše politológ Eduard Chmelár.

"Pamätáte si poslanca Mizíka, ktorý údajne neovláda počítač? Nuž tak je uveriteľné Valáškovcom, že majú v rodine len jeden notebook...," virtuálne krúti hlavou

"Hlava štátu by nemala byť napojená na žiadnu politickú stranu. Zuzana Čaputová sa pred voľbami dušovala, aká bude nadstranícka a že neexistuje, že by Progresívne Slovensko nejako ovplyvňovalo výkon jej mandátu. Je to len ďalšia z radu lží, ktorými oklamala svojich voličov. Táto aférka nemôže prekvapiť niekoho, kto pozná súčasné pomery v paláci."

To, že prezidentská kancelária má centrálu na Grősslingovej 51, (práve tam sídli strana PS, pozn. red.), je podľa E. Chmelára verejným tajomstvom.

Bekmatov: Toto je proamerická sekta
Proti zmluve s USA protestujú snáď už aj štyri kandelábre z piatich, o obyvateľstve nehovoriac, no minister Naď je na ceste do USA, aby mu podpísal a pani prezidentka sa cíti urazená tým, že ju národ má za americkú agentku. Artur Bekmatov,... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Formálne deklarovať nestačí

"Považujem za nesmierne dôležité, aby prezident nežil v názorovej bubline a aby „citlivo vnímal“ (schválne som použil obľúbené slová dnešnej panej z paláca) všetky vrstvy a skupiny spoločnosti. Raz sme tu už takúto prax zaviedli. Na samom začiatku existencie Slovenskej republiky si prezident Michal Kováč vybral poradcov z celého názorového spektra." Pripomína E. Chmelár. "Vtedy sa urobil najväčší kus roboty v Prezidentskom paláci. Tento stav však vydržal len necelé dva roky, do konfliktu medzi Vladimírom Mečiarom a Michalom Kováčom."

Naši ľudia v paláci

"Odvtedy prezidenti zaviedli prax „našich ľudí“, no nikdy tam nebolo také ideologicky vyprofilované osadenstvo ako dnes. Výkonu prezidentského úradu to veľmi škodí. Najmä ak stojí na čele štátu bábka, ktorá je v kľúčových otázkach odkázaná na svojich poradcov a je od nich absolútne závislá." Uzatvára E. Chmelár.

Obabrávate vo vidine zisku! Odkazuje verejnosť celebritám
Spustila to Dominika Kavaschová so svojim "priznaním" - niekto ju vydiera s jej "hanbatými" fotkami a je jej to veľmi nepríjemné. Následne sa spustila lavína. S podobnou skúsenosťou sa stretli Ema Drobná, futbalista Filip Šebo, dokonca herečka... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.