Toto čudo robí zahraničnú politiku? Hanba na sto rokov!
29 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Korčok, Krúpa, Naď chcú bojovať s Ruskom a dokonca prorokujú jeho zničenie! Aj za cenu tej naprízemnejšej propagandy. Upozorňuje na to opozičný poslanec Tomáš Taraba vo svojom statuse na sociálnej sieti. No takto páni to Rusko nezničíte!

Naše deti tu chcú cudzie vojská! To je fakt trápne, pán minister

"Korčok sa dokonca pred pár dňami uchýlil k tej naprízemnejšej propagande: avizoval na letáčiku, že slovenské deti tu chcú cudzie vojská a práve preto nemajú naše deti už radi svojich slovenských rodičov, ktorí ich nechcú. Majú už vlastne radšej Korčoka," krúti hlavou na katastrofickým prešľapom šéfa rezortu zahraničia Taraba.

Blokované komentáre - Korčok neznesie kritiku?

"Tento bojovník pred polnocou dal na facebook ministerstva zahraničných vecí príspevok, kde sa za túto grafiku chcel ospravedlniť. Po pár minútach zablokoval všetky komentáre a diskusiu, pretože ľudia jasne začali písať, čo si myslia," upozornil poslanec na nekalé praktiky.

Na obrázku môže byť text

Zdroj: MZVaEZ SR

"Takto páni to Rusko nezničíte!" skonštatoval Taraba v závere. Svoj príspevok však nezablokoval ako Korčok, a tak sa začali hromadiť komentáre. Tentoraz však nie protestné, ako v prípade ministerstva zahraničia, ale súhlasné.

Nechutnú kampaň Korčok označil za chybu v komunikácii! Odkazy ministerstvu: Ste zvrátení a úbohí
Zdieľané fotografie nie sú recesia! Sú skutočne výtvorom ministerstva zahraničia pod vedením pána ministra Korčoka! Takto sa zhrozila národniarka Anna Belousovová nad najnovším výplodom šéfa rezortu zahraničia. Naozaj sa Korčok uchýlil k takejto... Čítať ďalej
29 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Ľudia sa pýtajú: Ktorý debil to vymyslel?

"Čo iné sa od nich dá čakať... Ale zneužívať deti k politickému boju je naozaj cez všetky čiary. O dcére madam sa len povedalo, že je nová modelka a už to brali ako útok a toto čo Korčok a spol predviedol je čo? Veľké prd vedia čo si slovenské deti myslia! Ale áno, výborný pokus štvať deti proti rodičom, chvala bohu im nevyšiel... A vymazať komentáre a vypnúť možnosť vyjadriť sa? To je také to ICH" myslí si Andrewa.

Zdroj: FB/Anna Belousovová

Emília je presvedčená, že "Psychopati sú na najvyšších miestach".

"Zapájať deti do vojenskej agresie - tu jasne dávajú najavo, že sú schopní každej podlosti a sú schopní isť aj cez mŕtvoly na dosiahnutie svojho cieľa! Zastavme ich pokiaľ nezničia aj posledné, čo ešte máme," vyzýva Roman. 

A Katarína všetko okorenila: "Tá reklama - to je doslovný des! Ktorý debil ju len vymyslel? Áno, debil! Takto zneužiť dieťa! To čo je za morálku, kde je základné pravidlo etiky? A toto čudo robí zahraničnú politiku! Primitivizmus najhrubšieho zrna - stavať deti proti rodičom! Hanba na sto rokov!"

Krajčí nešetrí kritikou na Lengvarského: Vráti sa na svoj post?
Lengvarského kroky sú pre mňa nepochopiteľné! Nešetrí exminister zdravotníctva svojho nástupcu. Podľa Krajčího sa veľa chýb urobilo už pri manažovaní delty a omikronom to iba pokračuje. Vladimírovi Lengvarskému vyčíta aj dovolenku v exotike. Vráti... Čítať ďalej
29 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.