Danko ostro: TIETO strany musia byť odstavené od riadenia štátu!
29 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

MY vieme lepšie, čo je pre VÁS dobré! Predseda strany SNS a bývalý šéf parlamentu Andrej Danko žiada Pellegriniho, aby prehodnotil svoje postoje. Kategoricky mu odporúča, s kým sa môže spriahnuť a s kým nie.

"Strana SNS vyzýva Hlas-SD, aby prehodnotil spoluprácu v komunálnych voľbách so stranami Sloboda a Solidarita a Sme rodina," píše líder národniarov Danko vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Hlas vraj ignoruje spoločenskú požiadavku

Politická strana Hlas-SD podľa bývalého šéfa parlamentu v súvislosti s prichádzajúcimi komunálnymi voľbami ignoruje spoločenskú požiadavku na veľkú koalíciu strán Smer - Hlas - SNS. "Veríme, že spolupráca týchto troch strán bude pokračovať v referende," dúfa Danko.

"Je však dôležité, aby sme práve v komunálnych voľbách ukázali, že odmietame politiku nielen Obyčajných ľudí Igora Matoviča ale aj Borisa Kollára a Richarda Sulíka," upozorňuje predseda SNS.

Podľa Danka Hlas - SD zneisťuje opozičných politikov ale i voličov svojím prístupom. Verí, že strana Hlas prehodnotí odporúčanie svojim štruktúram, aby spolupracovali s týmito stranami.

Odstavené od vlády

"Strany OĽaNO a Sme rodina musia po najbližších nielen komunálnych voľbách, ale najmä parlamentných voľbách byť odstavené od riadenia štátu," konštatuje.

Tieto koaličné strany podľa národniara svoju nepripravenosť na riadenie štátu ukazujú svojimi štruktúrami. "Svojím správaním ukazujú hrubé porušovanie zákonnosti. Príkladom je rozkrádanie financií v Pezinku na úrade práce, papalášske správanie, ako aj iné maniere tejto vlády," pripomína prešľapy.

MY vieme lepšie, čo je pre VÁS dobré

"Veríme, že Hlas - SD vylúči zo spolupráce strany Sme rodina a SaS." Danko tak žiada od Pellegriniho, aby odmietol spoluprácu so Sulíkom aj Kollárom. Očividne odmietnutie spolupráce s Matovičovou OĽaNO berie ako hotovú vec a Za ľudí Veroniky Remišovej mu nestojí ani za zmienku.