Branislav Becík: Oligarchovi z Trnavy v pancierovom aute
29 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Asi nikoho už nemôže prekvapiť, že práve samosprávy sú tie, ktoré veľmi doplatia na zvyšovanie cien energií, ktoré v mnohých prípadoch doslova ohrozia ich fungovanie.

Zvyšovanie cien potravín zase ohrozuje občanov, ktorí sa o pomoc obracajú v prvom rade práve na samosprávy. Svoje o tom vie aj Branislav Becík, starosta Dvorov nad Žitavou. Ten pred zvyšovaním cien varoval už dávnejšie.

Vlády pomáhajú, ako môžu

"V Poľsku kompenzujú prudké zvýšenie cien potravín znížením DPH. To isté sa deje aj v Maďarsku a do tretice - spravte si nákup v Čechách a porovnajte bločky." hovorí B. Becík vo svojom videu.

Ako je to u nás?

"Jediná vláda, ktorá opovrhuje svojimi občanmi a voličmi, je tá naša, slovenská, na čele s Igorom Matovičom - trnavským oligarchom voziacim sa v pancierovom aute," rozčuľuje sa starosta Becíka a pripomína: "Toto pred ním nerobil žiadny expremiér. Nerobil to Fico, dokonca ani Mečiar."

Matovičov odkaz občanom

"DPH na potraviny neznížime, lebo sa musíme správať zodpovedne k verejným financiám," cituje B. Becík ministra a dodáva: "Dobre ste počuli. Zodpovedne k verejným financiám. Toto povie oligarcha z Trnavy, obluda bez Boha pri sebe, človek, ktorý rozhádzal stámilióny na nezmyselné testovanie, na nezmyselnú lotériu."

Draxler: Pani prezidentka o ľudských právach hovorí veľmi rada
Pani prezidentka o ľudských právach hovorí veľmi rada a potrebu k zlepšovaniu ľudských práv veľmi správne zdôrazňuje aj naša vláda, píše Juraj Draxler. A zaoberá sa pani prezidentkou. Zuzana Čaputová je v Dubaji a na výstave EXPO v Dubaji sa... Čítať ďalej
28 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Pomoc občanom? Zabudnite

"Nikdy nikomu nepomohol v kríze, len sebe a svojej strane, kde si krásne užíva dvadsať miliónov za voľby." Na záver ironické poďakovanie B. Becíka: "Ďakujeme, pán Matovič. Opäť ste len dokázali a potvrdili svoju nekompetentnosť, ktorá smeruje až k pomstychtivosti na našom národe. Hlavne, že vám a vašej rodine je svetažiť."

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD. 

Za čo kritizuje Inštitút ľudských práv Zuzanu Čaputovú?
Tentokrát ide o Inštitút ľudských práv (IĽP). Jeho šéf Peter Weisenbacher sa v denníku Pravda vyjadril, že pri rokovaniach so šejkom Mohamedom bin Zájdom Ál Nahjánom v Dubaji mala pani prezidentka nastoliť aj tému ľudských práv. Národný deň v... Čítať ďalej
29 | 01 | 2022 | Eka Balaskova