Pellegrini poukazuje na personálne vyčíňanie OĽaNO: Manželia vo vedení dvoch okresných úradov
27 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Hlas - SD v rámci svojej ostrej tlačovej besedy, v ktorej vylúčil z predvolebnej spolupráce so stranou OĽaNO, upozornil na ďalšie zvláštne dosadzovanie svojich ľudí na riadiace pozície.

Okrem iného Peter Pellegrini uviedol, že v OĽaNO sú ľudia, ktorí nevnímajú realitu a s občanmi Slovenska skôr vedú vojnu. Podľa neho Matovičovo hnutie zlyhalo v celej histórii politických strán najviac.

Daňový špekulant kalkuluje, asi mu tečie do topánok
Zníženie dane z pridanej hodnoty (DPH) na potraviny by spôsobilo v štátnom rozpočte výpadok 150 až 200 miliónov eur. Uviedol to po stredajšom rokovaní vlády minister financií SR Igor Matovič (OĽANO). "Návrh, tak ako je postavený, by predstavoval... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

V rámci výjazdového zasadnutia Hlasu - SD v Banskej Bystrici upozornil na to, že bývalá prednostka okresného úradu vo Zvolene bola presunutá na okresný úrad v Banskej Bystrici a na jej miesto vo Zvolene bol vymenovaný jej manžel. Teda dvom okresným úradom velí jeden manželský pár. Všetky tieto nominácie menovalo OĽaNO.

Pellegrini sa pýta, či si vedia novinári predstaviť, že by za jeho vlády ministerka vnútra Denisa Saková predložila takýto „obludný“ návrh na vládu Slovenskej republiky. Ide do očí bijúce rodinkárstvo a výsmech všetkým šikovným ľuďom na Slovensku. Podľa Pellegriniho to je hanba a dúfa, že ľudia to vidia a rozprávajú o tom. Ak by sa to dialo za vlády Smeru, nastal by poplach a dosadených ľudí by museli z postov odstrániť. Žiaľ, OĽaNO sa to „prepečie“ a všetci hovoria, že to je normálne.

Takéto machinácie OĽaNO umožnil aj zákon, ktorý si pred niekoľkými týždňami schválili. Umožňuje im bez udania dôvodu odvolať akýchkoľek štátnych či verejných zamestnancov. A dúfa, že bude platiť aj v čase nástupu novej vlády, aby tá mohla odvolať nečestne dosadených nominantov tohto hnutia.   

     

A. Danko na plnom námesti: Čas bláznov končí!! (VIDEO)
Ako prvý rečník predstúpil pred plné Hodžovo námestie predseda SNS Andrej Danko. Odkázal tým, ktorí dnes ovládajú Slovensko, že "čas bláznov končí a raz ich to bude veľmi mrzieť." Pripomenul, že "princezná z Peznika" radšej odišla do Dubaja, ako... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.