A. Danko: Príčinou všetkého zla je prezidentka! Ona tú zmluvu nezastaví
27 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Predseda Slovenskej národnej strany v štúdiu portálu eReport komentoval aktuálne politické dianie. V rámci toho sa pustil do ostrej kritiky prezidentky Zuzany Čaputovej.  

Tá súvisela s prezidentkiným postojom k obrannej dohode medzi USA a Slovenskom. Napriek svojmu dávnejšiemu odmietaniu vstupu cudzích vojsk na územie Slovenska zmluvu odobrila, hoci požaduje k nej interpretačnú doložku.

Prezidentka Čaputová v Dubaji
Prezidentka SR Zuzana Čaputová otvorí vo štvrtok (27. 1.) ráno na výstave Expo v Dubaji Národný deň SR. Popoludní vystúpi na podnikateľskom fóre. TASR o tom informoval hovorca prezidentky SR Martin Strižinec. Na podnikateľskom fóre sa zúčastnia... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Podľa Dankových slov nie sú najhoršími presadzovatelia dohody Jaroslav Naď a Ivan Korčok. Upriamil pozornosť na hlavu štátu Zuzanu Čaputovú: „Tým hlavným kazisvetom, tým hlavným zlom dnes v spoločnosti, žiaľbohu, je prezidentka Slovenskej republiky, ktorá sama vznikla s peňazí ľudí a oligarchov zarábajúcich v Spojených štátoch. Ona tú zmluvu nezastaví.”

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.