Alkohol v parlamente?
26 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Nedávno ju trochu viac vytiahla na verejnosť poslankyňa Romana Tabák, keď sa ohradila voči postu stránky Zomri.

Pod jej reakciou sa vyjadril aj jej kolega z parlamentných lavíc, Jozef Pročko, ktorý však svoje vyjadrenia neskôr prehodnotil a niektoré vymazal.

Nemiestny humor?

Jeden z diskutujúcich poloironicky poznamenal, že áno, vieme to, lebo veď sa stačí pozrieť na poslanca Pročka. Ten evidentne starostlivo sleduje statusy kolegov, lebo jeho reakcia na seba nenechala dlho čakať: "Presne Gusto. Každý deň som naliaty ako čík a Karol Musk alias Romana Tabak sa na to už nemôže pozerať, tak aspon takto na mňa upozornila. Keďže ma stretávaš denne aj ty a keďže vieš, ako škodia steroidy, som rád, že aj ty upozorňuješ na môj neduh - alkoholizmus a takto prisievaš k môjmu vyliečeniu."

Screenshot z komentárov pod statusom R. Tabak

Zo strany poslanca Pročka to bola evidentná irónia, keďže on sám sa v minulosti vyjadril, že by nemal problém, keby poslanci pred rokovaním "museli fúkať". 

Iná diskutérka si všimla ďalšiu vec

A síce Romanine "maniere": "Kto si môže ísť zahrať tenis cez prácu? A za taký plat .. chudák Igor..zavolajte inšpekciu práce, dať fúkať a krátiť plat z našich daní, nasich sluzobnikov..velkopapalášske maniere vás skoro podchytili..dotiahli ste to až na hru, za americkú univerzitu..tak pohov."

Romana, Romana, ach, TOTO mohol zobrať na kandidátku iba...
Byť v koži redaktorov, ktorí musia, alebo chcú klásť otázky poslankyni NR SR Romane Tabák (OĽaNO), by nechcel asi nikto z verejnosti. Po vzhliadnutí videa, ktoré zverejnila stránka Zomri nedávno si môžeme klásť už iba jedinú otázku: "Romana,... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.