A. Bekmatov: Zlo môžeme zastaviť len spoločne- DNES pred Prezidentským palácom!
26 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Informačná bublina - to je to, čomu sme v ostatných dňoch podľa A. Bekmatova vystavení. 

Všetkých dnes pozýva na 17,00 pred sídlo pani prezidentky.

Ako myslí tú informačnú bublinu

"Jeden článok za druhým, vyhlásenie za vyhlásením - o ruskej agresii, o nutnosti brániť Ukrajinu - ako na automatizovanej výrobnej linke." Vysvetľuje predseda hnutia Socialisti.sk: "A toto permanentné rozvíjanie militaristickej hystérie a rusofóbie bolo dnes korunované tlačovkou Naďa s Korčokom, kde sa hlavne minister obrany snažil nechutne zastrašiť všetkých odporcov dohody s USA."

Republika sa baví. Neuveríte, na čom
Na našich stránkach sme vám aj my priniesli informáciu o "účinku" nocebo. Prišiel s tým Denník N a "ulietavajú" si na nej aj fanúšikovia europoslanca Milana Uhríka z hnutia Republika. Pre pripomenutie, Denník N nás už 23. januára chcel... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Čo sa teda nedozvieme

Napríklad to, že "nemecký kancelár Scholz si dovolil „odložiť“ konzultácie s Joeom Bidenom o Ukrajine, ktoré si vyžiadal Biely dom, nedozviete sa o tom, že Nemecko odmietlo udeliť súhlas pobaltským republikám na poskytnutie artilérie Ukrajine. Nedozviete sa ani o diplomatickom úsilí Francúzska - či už v súvislosti so zajtrajším stretnutím predstaviteľov Normandského formátu, alebo o štvrtkových rokovaniach Macrona s Putinom a Zelenským." Upozorňuje A. Bekmatov na svojej sociálnej sieti.

Prečo?

"Pretože niekto si povedal, že na Slovensku treba strach z vojny vybičovať na maximum. Že zdravý rozum má ustúpiť fanatickému militarizmu." Odpovedá A. Bekmatov.

Ján Baránek: Ukrajina je "len" zástupný problém. Obrovská vojna hrozí inde
Ján Baránek vo svojom videu z ciest vysvetľuje, že hrať sa na zlých američanov a dobrých Rusov je tiež krok vedľa. A s prijatím dohody tiež nesúhlasí. K dohode sa už vyjadrovať nebude, hoci to, čo predvádzajú Korčok s Naďom je podľa J. Baránka... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Teraz je potrebné spájať sily.

"Jednak proti propagandistickej mašinérii, ktorá postupne naberá na obrátkach (a podľa môjho odhadu je len otázkou času, kedy potláčanie nepohodlných názorov naberie z iniciatívy ministra obrany formu represívnych opatrení zo strany štátu), ale hlavne v záujme stopnutia dohody s USA." Bekmatov tiež varuje, že zostáva len pár dní na to, aby sa podarilo túto dohodu zastaviť: "Opätovne hovorím, že mohutný nesúhlas so znením dohody DCA, mi dáva nádej, že prípadná petícia by bola úspešná aj v extrémne krátkej dobe. Kľúčové v tejto chvíli je sadnúť si za jeden stôl a spustiť petíciu s nepriestrelnou otázkou."

Prvý krok

"Ten môžeme urobiť na zhromaždení pred Prezidentským palácom. Preto dnes podvečer budem stáť na Hodžovom námestí a spolu s ďalšími Socialistami brániť slovenskú suverenitu. Chcem k tomu vyzvať aj vás. Ak môžete, príďte a vyjadrite, že Slovensko si želá zostať suverénnym a mierovým štátom. Dnes o 17.00 pred Prezidentským palácom." Pozýva A. Bekmatov.

Máte doma deviataka? Tak čítajte pozorne
Rebríčky sú jednou z mnohých pomôcok, ktoré môžu ovplyvniť vaše rozhodnutie o tom, na akú školu "pošlete" študovať vaše dieťa. Inštitút pre ekonomické a sociálne reformy (INEKO) nedávno zverejnil rebríček, ktorý primárne vypovedá o výsledkoch... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.