Ďalšie dôkazy proti Lipšicovým univerzálnym udavačom
25 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Ďalšie dôkazy proti Lipšicovým univerzálnym udavačom," tvrdí poslanec NR SR Matúš Šutaj Eštok.

"Informácia, že niekoľko kriminálnikov využíva Lipšic a jeho policajný prisluhovač Čurilla ako univerzálnych udavačov proti politicky nepohodlným osobám už zaznela veľakrát. Známy je aj motív," vysvetľuje na sociálnej sieti Šutaj Eštok.

"Matovičovi ubúdajú percentá," upozorňuje Šutaj Eštok a tvrdí, že zbabrané vládnutie sa snaží zachrániť aspoň tým, že čoraz viac ľudí z opačného politického spektra čelí obvineniam.

"Tie väčšinou nie sú podložené ničím iným, len vymyslenými svedectvami univerzálnych udavačov, ktorí sa tým chcú vykúpiť za vlastné zločiny. Mená, ktoré sa v tejto súvislosti najviac objavujú sú Makó, Suchoba, Imrecze, Slobodník, ale aj člen podsvetia Petrov, alias Tiger," vysvetľuje Šutaj Eštok.

Práve sa deje! O rekonštrukcii úmrtia gen. Lučanského informuje Maroš Žilinka
Generálny prokurátor Maroš Žilinka informuje o rekonštrukcii v Prešovskej väznici. Ide o vyšetrovania úmrtia generála Milana Lučanského v Ústave na výkon väzby a Ústave na výkon trestu odňatia slobody v Prešove, na ktorom sa Maroš Žilinka osobne... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Beztrestnosť za nepravdy?

Zdôrazňuje tiež, že práve voči posledným dvom spomínaným pribudol ďalší dôkaz.

"Novo obvinený R. Bulla vo svojej čerstvej výpovedi natvrdo povedal, že takto pred rokom ho kontaktoval Slobodníkov kamarát Tiger, alias Petrov. Ten mu povedal, že má na NAKA veľa kamarátov, ktorí mu povedia čo presne potrebujú aby hovoril a na koho - za to mu vybavia beztrestnosť. Zároveň sa mu vyhrážal, že ak tak neurobí, nedopadne dobre," píše Šutaj Eštok.

"Počujete dobre," dodáva

"Zločinec Petrov, ktorý je známy ako posol Bernarda Slobodníka v mene NAKA sľubuje ľuďom beztrestnosť, ak si vymyslia nepravdy na iných ľudí. Mimochodom, hovoríme o tom Slobodníkovi, z ktorého robí denník N mediálnu hviezdu, keď s ním urobil veľký propagandistický rozhovor. Spomínaná výpoveď je ďalším dôkazom právnych zverstiev, ktoré tu pácha pár prisluhovačov z NAKA pod taktovkou Lipšica a Matoviča. Zákon však platí pre všetkých a raz príde aj na nich," komentuje Matúš Šutaj Eštok.  

Vasilica má klon - múdru radkyňu Nicholsonovú
"Komu by ste to hodili, keby boli zajtra voľby? Zo zúfalstva aj rusofilovi?" Pýta sa Lucia Ďuriš Nicholson a potápa svojho kapitána z čias, keď bola na lodi SaS, Richarda Sulíka. Lucia Ďuriš Nicholson sa na sociálnej sieti vyjadrila k názoru... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.