Predseda Hlasu prežíva smútok. Zomrel mu milovaný člen rodiny
24 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Hovorí sa, že kto má rád zvieratá, má rád aj ľudí a je dobrým človekom. Mnohí naši politici majú svoje domáce zvieratká. Či sú dobrí ľudia, to necháme na úvahu čitateľovi. Ale že prežívajú odchod svojho zvieracieho priateľa, to asi veríme.

Peter Pellegrini (Hlas - SD), ktorý je v súčasnosti v karanténe, pretože bol s človekom pozitívnym na covid 19, zverejnil na svojom profile na Facebooku smutnú správu. Umrel im člen rodiny, ktorý s nimi bol jedenásť rokov. Volal sa Atrey a bol to rodinný pes Pellegriniovcov.

„Skoro 11 rokov si bol členom našej rodiny, všetkým si nám robil veľkú radosť a mali sme Ťa veľmi radi. Bol si skvelým parťákom. Budeš mi veľmi chýbať. Nezabudnem...“ napísal na rozlúčku Peter Pellegrini.

Dojemné slová syna Mekyho Žbirku
Správa o smrti Mekyho Žbirku bola šokom pre celé Česko a Slovensko. Jeho jediný syn David prezradil, ako vníma situáciu po úmrtí svojho otca on. Viac informácií priniesol portál 1pluska.sk Meky Žbirka bol otcom 3. detí. S exmanželkou Helgou mal... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Norbert Pančík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.