Nedávno sme sa tomu smiali. Dnes sú implantované covid pasy realitou
24 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Švédsky start-up Epicenter představil mikročip, ktorý je schopný uchovávať údaje o vakcinačnom statuse človeka. Môže byť umiestnený pod kožu človeka. Údaje z čipu načíta každý mobil. Správu priniesla CNN Prima News.

Mikročipy obsahujúce informáciu o očkovaní sú realitou. Niektorí ľudia ich už teraz vpoužívajú v bežnom živote. Najnovšie riešenie podkožných čipov priniesla firma Epicenter zo Švédska.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/23/co-ti-rusi-nevymyslia-12-video

Ďalší vpich

Epicenter sa sústredila na myšlienku dostať údaje o očkovaní na čip a potom pod kožu. Čip by tak mohol nahradiť covid pasy. Čip od Epicentra sa do tela človeka dostává pomocou injekcie.

Epicenter nevyužíva na načítanie informácii z čipu žiadnu zložitú technológiu. Využili bezdrôtovú technológiu, ktorá sa používa pri bezkontaktných platbách alebo pri otváraní inteligentných zámkov. V súčasnosti môže každý mobilný telefón dáta z čipu načítať.

Biblické proroctvo

Tento koncept sa stretol s kritikou. „Ide o znamenie šelmy,“ napísal jeden z odporca, čím odkazoval na biblické proroctvo, na základe ktorého ľudia nebudú môcť bez znamenia na ruke či čele nakupovať. „Keď o tom niekto rozprával predtým, tak sa mu smiali,“ uviedol ďalší.

Microsoft tomu hovorí "kontrola pravopisu", ide však o slobodu slova
Microsoft spúšťa "nástroj na kontrolu pravopisu". Ide o program, ktorý má zakódované určité výrazy a tie používateľ Wordu už nemá použiť. Program ich skontroluje, zdozoruje, zdohľaduje - alebo - slovníkovo scenzúruje. "V prípade Microsoftu ide o... Čítať ďalej
22 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.