Slová farára Mariána Kuffu: Nevytvárajte nepriateľstvo
23 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Farár Marián Kuffa je človek, ktorý obetoval celý svoj život jeho farnosti v Žakovciach. Doslova z ničoho vybudoval „útočisko“ pre ľudí, ktorí nemajú strechu nad hlavou. Ľudí, ktorých spoločnosť neprijala, pretože za ich predošlé činy sa ocitli na samom dne. Teraz, v čase zúriacej pandémie, sa prihovára všetkým pomocou nasledujúcich povzbudivých slov..

„Nevytvárajte nepriateľstvo, či je niekto zaočkovaný alebo nezaočkovaný. Boh je záchranca, nie vakcína. Ja som farár pre zaočkovaných aj pre nezaočkovaných. Keby som ja do mojej prevádzky prijal OTP, no tak kopec bezdomovcov by zahynulo.”Apeluje na všetkých veriacich aj neveriacich ľudí.

Viac sa dozviete vo videu:

Vrchný veliteľ nemeckého námorníctva musel odstúpiť. Povedal pravdu o Rusku?
Exminister školstva a aktivista Juraj Draxler upozornil na svojom profile na to, že odstúpil vrchný veliteľ nemeckého námorníctva. Za to, ako sa vyjadril o Rusku a Ukrajine. Text uvádzame v plnom znení. „Včera musel nečakane odstúpiť vrchný... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.