Charakterní muži môžu Slovensku iba závidieť
23 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

"Nie je Sulík ako Schönbach a nie je Schönbach ako Sulík", píše na sociálnej sieti politik Hlasu-SD Peter Kmec.

V agentúrach vyšla zdanlivo veľmi nepovšimnutá správa, že šéf nemeckého námornictva Kay - Achim Schõnbach rezignoval na svoju funkciu. A dôvod? Podľa agentúr urobil tak po kritike za svoj výrok, že ruský prezident Putin si zaslúži rešpekt a že Kyjev nikdy nezíska späť anektovaný Krym.

"Inými slovami dal to na Sulíka, ktorý sa vyjadril v podobnom duchu o nenavrátení Krymu Ukrajine, len v kontexte zbytočných sankcií." vysvetľuje Peter Kmec.

Keby...

"Keby bol pán Schönbach na Slovensku v podobnej pozícii, odísť by nemusel."

Čo je tu bežné

"Nastal by scenár ako predviedol premiér Heger. Diplomaticky by sa ospravedlnil Ukrajine za prostorekého Sulíka a napomenul by ministra Korčoka, aby si Sulíka upratal kde patrí."

Smrádeček, ale náš

"Takto si mi tu teda vládneme. Dva priklady skoro podobné, ale s rozdielnym koncom."

Čistia iba svoje prešľapy

"Táto vláda v upratovaní prešľapov na medzinárodnej scéne začína byť priam neprekonateľná. Pán, už dnes odídený, šéf nemeckého námorníctva Schönbach môže len slepo závidieť. Jeden si na Slovensku sedí v kresle spokojne ďalej a druhý v Nemecku si musí budovať kariéru od znovu.

Dve krajiny. Dva rozdielne svety." Končí svoju úvahu na sociálnej sieti poslanec Peter Kmec.

Reprofoto FB | Sulík

Gröhling obvinil opozíciu, Kamenický ho uzemnil
Exminister financií za Smer - SD a poslanec NRSR Ladislav Kamenický sa vyjadril v dnešnej relácii Na telo, v ktorej okrem opozičného politika Richarda Rašiho (Hlas - SD) vystupoval minister školstva s podozrivo získaným vzdelaním Branislav... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ján Papuga

_____________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.