Rozčúlený Gustáv Murín z mosta do sprosta (do Šeligu)
22 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Asi treba voliť adekvátny slovník. Už nestačí iba zhovievavá slušná reflexia. Hlupákom to treba chŕstať do očí priamo a najmä stále. "Výsadkárom globalizačnej kliky", ako trefne na sociálnej sieti píše spisovateľ a pubicista Gustáv Murín.

"Šeliga sa práve rozdrapuje v relácii Slovenského rozhlasu a klame a klame a klame." Rozčúlene pokračuje Gustáv Murín.

Najskôr si povezdme "kto to hovorí"

"Klamár, ktorý tvrdil, že podozrivo financované a organizované Kuciakovské protesty nerobil preto, aby vstúpil do politiky. A už ho tu, chytráčika, máme! Je podpredsedom MIMOparlamentnej hŕstky zvanej "Za ľudí" (ľudovo "Žaľudi"), ktorá už mesiac po parlmentných voľbách nemala voliteľnosť ani do zastupiteľstva v Hornej Dolnej."

"Dnes je Šeliga, pozn. red. HD) podpredsedom v tejto hŕstke, kde je arogantná predsedníčka s IQ húpacieho koníka a asi päť ostávajúcich členov, ktorí zabudli ujsť z potápajúceho sa vraku po Kiskoidovi."

No a čo ten komsomolec hovorí?

"No, predsa samé hoaxy."

"Vraj Rusko chce napadnúť Ukrajinu? Ale veď to má z príručky vojnových štváčov pre svojich poskokov, pretože - to ukajinská vláda zhromaždila 120 000 vojakov a techniku na vpád do republík Luhanskej a Dombaskej, ktoré sa odtrhli po masakre ruských občanov v Majkope a vyčíňaní fašistických banderovských bánd podporovaných vtedajšou ukrajinskou vládou."

Hlupáci omieľajú iba nadiktované frázy

"Prvé uznesenie vtedajšieho "revolučného" ukrajinského parlamentu bolo zrušenie ruského jazyka v úradnom styku, hoci ním hovorili milióny vtedajších občanov Ukrajiny. A Západ držal hubu, rovnako ako pri masakroch a vojnových zločinoch vtedajšej oficiálnej ukrajinskej verchušky." Vracia nás trošku edukatívne do nie až tak dávnej histórie Gustáv Murín.

"Tá sa dnes nahuckaní americkým Deep State pokúšajú znovuobsadiť uvedené republiky, kde už napáchali vojnové zločiny aj ostreľovaním a bombardovaním civilných cieľov, ako sú nemocnice, či obchodné centrá."

PRETO, ako odstrašenie, stoja ruské vojská na hraniciach, aby zabránili masakre ruského, ale aj ukrajinského obyvateľstva v uvedených republikách."

Tára, ani nevie čo, iba tára

"Tento náš komsomolec Šeliga blahorečí zmluvu, ktorá má dať šancu americkým vojnovým štváčom zneužiť územie Slovenska na tajné vojenské operácie (napríklad aj výcvikom ukrajinských záškodníkov) a opakované provokácie proti Rusku. Následky si, samozrejme ponesieme my (to už budú Naď so Šeligom a im podobnými na Floride odpočívať po dobre vykonanej "práci", Sulík na svojej farme v Austrálii)."

Čo sa mu v tom mozočku pomiešalo?

"Komsomolec Šeliga dáva za príklad aj Gruzínsko, kde by vraj pre takúto zmluvu boli šťastní? Preboha, čo sa mu v tom mozgu pomiešalo? Veď to boli Gruzínci, ktorí za Saakašvliho (čo bol miestny diktátor obľúbený americkou Globalizačnou klikou a tým pádom aj západnými politickými mopslíki) naleteli na americké sľuby a v prvý deň OLYMPIJSKÝCH HIER v Pekingu napadli medzinárodnou zmluvou ustanovené mierové sily ruskej armády v Južnom Osetsku. Gruzínska armáda na to doplatila fatálnou porážkou, Gruzínci stratili krvou zaliate Južné Ostetsko a americkí našepkávači nepohli prstom." Vysvetľuje zas súvislosti demagógom Gustáv Murín.

Čo čaká Šeligu?

"Američanom stačilo takto otestovať odhodlanie Ruska brániť mier a medzinárodné dohody. Saakašvili musel ujsť, doma ho čakajú so zatykačom a teraz blúdi po svete, ako bezdomovec (v duchu hesla americkej zahraničnej politiky "Po použití, zahodiť"). Aké dôsledky čakajú aj komsomolca Šeligu?!. Klamstvo, dezinformácie, hoaxy - to je to, čím sa prezentuje súčasná "koalícia zla" vo verejno-právnej RTVS. Dokedy ešte???" Pýta sa - a určite nie sám spisovateľ Gustáv Murín.

Sľubotechna v ministerskom kresle sa usvedčila sama!
Keby sme náhodou mali pamäť akváriovej rybičky, ešte stále sú tu, vďaka Bohu za nich, ľudia, ktorí ju majú lepšiu. A tak nám Juraj Štubniak aj vďaka technike mohol pripomenúť jedno z tvrdení Igora Matoviča. Video z predvolebných čias Je kratučké... Čítať ďalej
22 | 01 | 2022 | Eka Balašková

_________________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.