P. Pellegriniho v nedeľnej debate neuvidíte
23 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Nehľadajme za tým však nič osobné. Predseda Hlasu-SD sa v televízii Ta3 ospravedlnil, pretože je v karanténe.

P. Pellegrini pritom sám prekonal covid pred viac, ako rokom.

"Milí priatelia, koronavírus je realitou, obete si nevyberá a nikto sa nemôže spoliehať, že práve jemu sa nákaza vyhne." napísal vtedy P. Pellegrini na svojej nástenke: "Aj ja som po pozitívnom teste skončil v karanténe."

Ospravedlnila ho televízia

"Televízia TA3 ma práve informovala, že zajtrajšej televíznej diskusie o obrannej dohode s USA sa líder Hlasu P. Pellegrini nemôže zúčastniť, pretože je v karanténe," napísal minister zahraničných vecí a európskych záležitostí na svojej sociálnej sieti. 

Konzílium MÁ krízový plán
Epidemiológ, profesor MUDr Vladimír Krčméry je členom Konzília odborníkov pri Ministerstve zdravotníctva SR pre pandémiu Covid-19. Pred štvrtou vlnou tzv variantu omikron má Konzílium spolu s ministrom pripravený krízový plán. Ako by to celé malo... Čítať ďalej
22 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Téma sa odkladá

Minister cez sociálnu sieť svojmu oponentovi odkázal: "Pánovi poslancovi želám bezproblémové absolvovanie karantény a verím, že dôležitú tému obrannej dohody ešte budeme mať možnosť vzájomne prediskutovať." a poprial príjemný zvyšok víkendu.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

M. Šimečka vo vedení schôdze EP prekvapil. Neuveríte, v akom jazyku viedol rokovanie
Michal Šimečka, poslanec Európskeho parlamentu je od utorka jeho podpredsedom. Jedným zo štrnástich. Hneď na druhý deň ho predsedníčka EP poverila vedením schôdze. V piatok bol hosťom relácie Braňa Závodského, kde rozoberal aj možnú spoluprácu s... Čítať ďalej
22 | 01 | 2022 | Eka Balašková