"Mvój krásny Igor zlatoústy"
22 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Ak sa o niektorých politikoch hovorí, že lož je ich pracovná metóda, je to iba slabý odvar toho, čo človeku vzíde na um po vzhliadnutí videa, ktoré si pod svoj status na sociálnu sieť zavesil Marian Greksa.

Netradične text začíname komentárom pod statusom (podpísaným): "Nehanbia sa sami pred sebou?"

Vo videjku, na ktorom Igor Matovič odduševnene rozpráva jeho budúcim voličom o tom ako "nedovolíme", aby na Slovensku bola nejaká zahraničná vojenská základňa ak tak, tak iba cez referendum vidieť, ako mu Jánom Drgoncom neskôr zvaný "Šašo" Naď horlivo s ustaraným výzorom v tvári prikyvuje.

Veď - pozrite sa

Zlatúšik

Bolo napísané v jednom zo súcitných komentárov pod videom.

Mainstream rozpútal hybridnú vojnu, páli zo všetkého, čo má
Hystéria okolo Ukrajiny slúži na vykreslenie Ruska ako smrteľného nepriateľa. A médiá takzvaného hlavného prúdu sú dobre platenými nájomnými žoldniermi v tejto ideologickej vojne. V súčasnej rusofóbnej rétorike však už nemožno nájsť akýkoľvek... Čítať ďalej
22 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

____________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.