Emília Vášáryová: TOTO som si užila prvýkrát v živote
23 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Do kín prichádza nový film, v ktorom hrala aj Milka Vášáryová, jedna z našich najlepších herečiek. 

Užila si more mimo nakrúcania, alebo aj oni sa pridržiavali protipandemických opatrení?

Obľúbené postavy

Pani Milka Vášáryová má obľúbenú vždy tú, ktorú aktuálne hrá a tak nemôže povedať, že je to tá, ktorú stvárňovala vo filme. "Viem, ktorú postavu hrám a tú mám momentálne najradšej. Ale odvtedy som už hrala aj iné postavy, takže sú aj iné obľúbené." Konštatuje pre Nový čas.

Chorvátsko si veľmi neužívala

Pendlovala medzi skúškami v Bratislave a nakrúcaním v Chorvátsku. "Do Chorvátska som prišla vždy len na pár hodín, takže raz sme boli na nejakej spoločnej večeri, lebo som bola veľmi hladná a pred cestou do Bratislavy som sa musela najesť. Takže musíte sa opýtať iných, ako si užívali," usmieva sa zaneprázdnená herečka.

Prvýkrát v živote

Herečka miluje more a o pobyte na jachte hovorí: "Na jachte som bola prvýkrát v živote, tak som si to užila, bola krásna." Okúpať sa však nestihla - máj bol relatívne studený aj v Chorvátsku a tak sa nedalo kúpať. "Párkrát som sa bola pozrieť dole pri mori, boli veľké vlny a studený vietor, no a z hotela som mala nádherný výhľad na zasnežené Alpy." Pár pekných výletov si však spravili s Dagmar Havlovou. Vy si môžete urobiť pekný výlet trebárs aj do kina, kam film Šťastný nový rok 2 - Dobrodošli práve mieri.

Oddýchnite si a zasmejte sa na VTIPNÝCH foto tohto týždňa. Z Matoviča odpadnete!
Sociálna sieť zomri aj na sklonku tohto týždna prináša „zostrih“ tých najvtipnejších ilustrácií,ktoré reflektujú aktuálne diane na našej politickej scéne. Pozrime sa teda na ne... ... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Norbert Pančík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.