Nicholsonovej sukňu už rieši celý internet: A toto čudo nás reprezentuje v EÚ, krúti hlavou Belousovová (FOTO)
20 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Tá si teda zavarila! A toto čudo nás vraj reprezentuje v EÚ! Politička Anna Belousovová si ako mnohí ďalší zgustla na vskutku originálnej sukni europoslankyne Lucie Ďuriš Nicholsonovej. S Mohamedom by to bol iný "víchor"! 

Europoslankyňa Lucia Ď. Nicholsonová dnes vo svojom statuse na sociálnej sieti okomentovala pokles počtu ovečiek na Slovensku. Nedávno prezentované výsledky sčítania obyvateľstva totiž ukázali, že veriacich u nás ubúda a počet ľudí bez náboženského vyznania výrazne narástol.

Cez čiaru

To by ešte pre nikoho nebolo až také prekvapivé a zaujímavé, keby europoslankyňa k svojmu statusu nepriložila aj vlastnú fotografiu. A veru na rozprúdenie debát si nemohla vybrať lepší outfit. Jej sukňa je vskutku výnimočná.

Na obrázku môže byť 1 osoba a stojaca osoba

Zdroj: FB/Lucia Ď. Nicholsonová

Skúsila by Mohameda, dlho by nevydržala

"A toto čudo nás vraj reprezentuje v EÚ. Toto foto si dala k statusu, v ktorom sa vytešuje nad úbytkom kresťanov pri ostatnom sčítaní ľudu," okomentovala na sociálnej sieti ošatenie europoslankyne politička Anna Belousovová.

"Skúsila by si dať na seba odev s podobizňou proroka uctievaného veriacimi iného, nekresťanského náboženstva. Hádam, že by dlho po Bruseli v tom outfite nechodila," zamyslela sa nad skutočnou hrozbou národniarka.

"Blahoslavení chudobní duchom...," skonštatovala na záver Belousovová a prenechala priestor svojim čitateľom.

Na čo sú Američanom základne na Slovensku? Na budovanie mieru? Nebuďte smiešni! (VIDEO)
Kto bude ďalší? Západu a únii strašne vadí, že Kazachstan (bohatý na ropu) sa ubránil Majdanu a zastavil teroristov, ktorí chceli zneužiť pôvodne pokojné protesty na krvavý štátny prevrat. Teraz ho idú odsudzovať len za to, že sa k moci nedostali... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Výsmech kresťanstva?

Ihneď s ňou súhlasila Božena: "No tak sa vysmievať z kresťanstva, to chce silu a odvahu ale neboj sa, božie mlyny melú pomali a isto."

Zuzana sa pridala: "Nuž, čo dodať. Škoda, že si tam nedala podobizeň Mohameda. To by bol iný "víchor"..."

Helena zase nechápe čo a komu tým chcela dokázať? "Neplatí na Slovensku sloboda vierovyznania, teda zatiaľ, alebo sa mýlim?! Alebo chcela zaujať?! Alebo urážať! Prečo?!"

Matovičova sestra Belicová: Vláda si svoj kalich horkosti za velezradu vypije do dna! A nie od Žilinku, ale od národa!
Koalícia by sa mala správať tak, aby zo Žilinku nemuseli mať plné gate! Takto sa v statuse na sociálnej sieti vyjadrila sestra expremiéra Igora Matoviča Zuzana Belicová. V Žilinkovi nemajú istotu "Prečo neustále útočia koaliční politici a... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.