Nicholsonová okomentovala cirkev. No ODPADNETE, ako poslanec okomentoval jej outfit! (FOTO)
20 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Čo keby si Záborské a Vašečkovia dali pohov? Pýta sa vo svojom statuse na sociálnej sieti europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Reaguje tak na nárast Slovákov bez náboženského vyznania v poslednom sčítania obyvateľstva. Viac ako jej status však pobavil jeden komentár!

Počet ovečiek klesá

"Cirkev sa dlhodobo cez rôzne pani Záborské snaží mať čoraz väčší vplyv na politiky štátu, avšak je to v príkrom rozpore s tým, ako im klesá počet ovečiek na Slovensku," konštatuje Nicholsonová.

Píše, že už nedávno prezentované výsledky sčítania obyvateľstva u našich susedov v Českej republike naznačili, že aj na Slovensku to môže vyzerať inak, čo sa týka hlásenia, či nehlásenia sa k cirkvi. A vyzerá!

Počet ľudí bez náboženského vyznania na Slovensku výrazne narástol, kým pri poslednom sčítaní, v roku 2011 bolo bez vyznania 13,4%, v súčasnosti je to 23,8%, teda 1,3 milióna obyvateľstva, približuje europoslankyňa.

Neprišiel vám bonus pre zaočkovaného seniora? Problémom bude TOTO
Ďalší problém s vyplácaním očkovacieho bonusu pre seniorov! Viacerí seniori zaočkovaní v ambulanciách vraj nemajú v systéme evidované všetky očkovania. NCZI sa vyhovára na lekárov a lekári to odmietajú. Kde sa teda stala chyba? A čo s tým treba... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Občanov, hlásiacich sa ku katolíckej cirkvi je o 300 tisíc menej (55,8%) ako pri poslednom sčítaní, kedy sa k tejto cirkvi hlásilo 62% obyvateľstva, cituje štatistický úrad.

Zato Svedkovia liehovovi na vzostupe

Na záver si neodpustila aj pre mnohých dobrú a pre viacerých aj vtipnú správu: "Svedkovia liehovovi vraj tiež nedopadli najhoršie."

K svojmu statusu však priložila aj fotografiu v naozaj originálnom outfite. A to nemala robiť! Cenu za najväčšieho vtipálka totiž vzápätí vyhral opozičný poslanec Tomáš Taraba.

Na obrázku môže byť 1 osoba a stojaca osoba

Zdroj FB/ Lucia Ď. Nicholsonová

"Pevne verím, že po tomto, čo ste si Pannu Máriu dali na rozkrok, sa ujme na Slovensku módna dekorácia Vašej tváre na sukniach na tom istom mieste," zaperlil Taraba.

Kniha rozprávok vychovávateľky ako zamiesť s lajdákmi pobúrila verejnosť! Čo na to riaditeľ školy?
Pritlačíme ich k múru a fackami tú ich hlúposť z hlavy vybijeme! Tak takto sa najnovšie učí na školách boju proti ľuďom s iným názorom. No vychovávateľka zo základnej školy v Martine, ktorá knihou rozprávok s pofidérnym textom napísala, si poriadne... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.