Podpredseda Smeru: Šikanózne opatrenia Mikasa devastujú Slovensko
19 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Podpredseda Smeru - SD a poslanec NRSR Ľuboš Blaha sa na svojom masovo sledovanom profile na sociálnej sieti vyjadril k novým opatreniam vlády v súvislosti s covidom. Podľa neho sú v rozpore s akýmkoľvek poznaním a ľudskými právami. To už pochopili mnohé krajiny v zahraničí.

Aj v mienkotvorných médiách počúvame, že omikron nie je zďaleka taký nebezpečný ako delta. „Šialená“ slovenská vláda napriek tomu sprísnila pandemické opatrenia. Od dnešného dňa musíte nosiť respirátor aj vonku a do hotela vás už pustia, len ak ste OP+. Blaha to považuje za podvod na očkovaných.  

Oddnes nezabudnite na respirátor
Platia nové opatrenia, pribudol režim OP plus, respirátory sú vonku povinné Na Slovensku platia od stredy nové pandemické opatrenia v súvislosti s variantom omikron. Do praxe ich priniesli nové vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR, ktoré... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

Hlúposť nad hlúposť: v textile omikron nie je, v hračkárstve je

„Ale najvtipnejšie je, ako rozdelili obchody. Oblečenie si už budete môcť kúpiť aj ako nezaočkovaný, ale do hračkárstva vás nepustia - lebo tam za regálom s Avengermi striehne omikron. Im už vážne preskakuje - aký je pandemický rozdiel, či si kupujete bundu alebo bábiku pre dcérku? Zase len potrebujú šikanovať ľudí - o nič iné nejde,“ poukazuje na Mikasove nezmysly Blaha.  

V okolitých krajinách je všetko otvorené. Počas sviatkov bol podpredseda Blaha v poľskom Zakopanom. Nikto tam neriešil covid-pasy či očkovanie. Nenosia ani rúška. Teda vládne tam na rozdiel od Slovenska sloboda. Strediská sú plné ľudí, žiadne obmedzenia, normálny život.

Ujo Covid si asi vybral iba Slovensko

„Je len jedno vysvetlenie. Ujo Covid si povedal, že Poľsko nie je fajne destinácia a straší iba na Slovensku. A tak musíme zruinovať cestovný ruch, gastro a zničiť ľuďom život - kým v Poľsku si užívajú ako nikdy... Takto nejako to vidí slovenská vláda. Psycho,“ ironizuje Blaha.  

Pripomenul výskum v USA na 70-tisíc ľuďoch. Zistili, že pravdepodobnosť hospitalizácie pri Omikrone je len polovičná a pravdepodobnosť úmrtia je o 90 % nižšia ako pri delte. Nedá sa pochopiť, prečo pri takýchto faktoch vláda pokračuje v šikanovaní Slovenska.

Slovenská vakcína proti vážnej chorobe dáva nádej pacientom
V oblasti liečby Alzheimerovej choroby sa objavila nádej. Slovenský vedec je len krok od vyvinutia účinnej vakcíny. Na liek čakajú milióny ľudí po celom svete. Túto výbornú správu priniesla Markíza. Znakmi tejto choroby sú zabúdanie, odkladanie... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Nepočúvajú už ani Európsku liekovú agentúru

„Keď už nepočúvajú naslovovzatých odborníkov ako je nobelista Luc Montagnier či onkológ Ján Lakota, tak nech preboha počúvajú aspoň tú ich Európsku liekovú agentúru - tá pred pár dňami potvrdila, že ďalšie dávky vakcín sú ,neudržateľné´ a prinesú ,problémy s imunitnou odpoveďou´,“ navrhuje Blaha.

Na záver píše: „Slovensko potrebuje slobodu. Potrebujeme znovu normálne žiť. Žiadne drakonické obmedzenia, ale zdravý rozum. A čo je najdôležitejšie - žiadne povinné očkovanie, ale prísna dobrovoľnosť. Žiadna diskriminácia nezaočkovaných, ale rovnosť pred zákonom!“

Budú protesty proti DCA

Pripomenul avízo R. Fica, že budúci týždeň sa bude konať protest proti Obrannej dohode s USA. Budú požadovať slobodu od okupačných vojsk. Ale aj slobodu od pandemického „fašizmu“.

Vláda chce obísť názor občanov! Je to najvyššia neúcta k inštitútu referenda, varuje Fico
S touto hnusnou zradcovskou zmluvou nechceme mať nič spoločné! Slovensko môže byť zaťahované do rôznych vojenských dobrodružstiev, s ktorými občania Slovenskej republiky nechcú nič mať. Uviedol to líder Smeru na tlačovej konferencii po tom, čo... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.