Matovičovi nestačia invektívy na Sulíka, Kolíkovú a celé Slovensko, zaútočil už aj na Kollára
19 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Zmyslel si Matovič, že by bolo fajn kopať aj do Kollára? Vyzerá to tak, Kollár má totiž aj svoje názory, nie iba tie vodcove.

Matovič si verejne pofňukal, že ho Kollárove kroky ohľadom okrúhleho stola mrzia.

"Nie je to pritom tak dávno, čo sa Matovič prakticky na dennej báze obracal na verejnosť so svojou kritikou strany SaS a hlavne jej predsedu Richarda Sulíka. Teraz sa však karta obrátila a Matovič si nezatvára oči pred tým, čo sa deje na pôde parlamentu, keď Boris Kollár ako líder koaličnej Sme rodina otvára okrúhly stôl ohľadom referenda v prípade predčasných volieb. Na tomto rokovaní totiž nebol okrem Kollára nikto z koaličných strán a preto svitá otázka, čo na to zvyšok koalície a predovšetkým líder OĽaNO." Píše web topky. sk.

V Ľuptákových a Mečiarových šľapajách

Novinár sa Matoviča spýtal, čo si líder OĽaNO myslí o rokovaní za okrúhlym stolom jeho "najobľúbenejšieho koaličného partnera", ktorým má byť Sme rodina. Matovič po týchto slovách zjavne raz explodoval skôr, ako by mu myšlienky mohli prejsť hlavou: "Ak by ste si robili profesionálne svoju prácu, do tejto otázky ako zamestnanec tlačovej agentúry by ste v živote nešli," povedal Matovič a označil otázku za bulvárnu a následne pýtajúceho vyzval, aby mu neskákal do reči. Pohrozil dokonca, že ak s tým neprestane, tak odíde." (Keby tak Matovič už konečne spravil, to by sa ním týranému Slovensku uľavilo - pozn. red. HD.)

"Mrzí ho, na akú cestu sa dal Boris Kollár"

"Na takomto stretnutí by som sa nezúčastnil, lebo si myslím, že s mafiánmi sa nevyjednáva a s mafiou sa určite nebude vyjednávať o tom, aby sme im uľahčili cestičku k moci," zopakoval svoju modlidbu Matovič. "Keď sa Boris Kollár rozhodol ísť touto cestou, mne je to ľúto, ale určite sa toho nebudeme zúčastňovať," povedal prekvapivo pred rokovaním vlády Matovič. Napísal web topky. sk.

Vedec a podnikateľ Čekan na súde proti M. Heredošovi (Republika) neuspel
Miro Heredoš vo svojom statuse na sociálnej sieti oboznámil o tom, že mediálne známy a provládny vedec a podnikateľ Pavol Čekan neuspel s neodkladným rozhodnutím na súde proti nemu. Nepáčili sa mu Heredošove výroky o ňom a jeho podnikaní. ... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | Ján Papuga

______________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.