M. Uhrík (REPUBLIKA): Cudzie vojská tu nechceme!
17 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Ide o veľa, ide o vlastizradnú zmluvu s vládou USA. Hnutie Republika preto na 2. február  pred parlament zvoláva protestné zhromaždenie. 

Čo je pre nás viac? Vojna či mier? Tanky či sloboda?

"Začiatkom februára sa to rozhodne! V parlamente sa bude hlasovať o zriadení amerických vojenských základní na Slovensku." Píše predseda hnutia Republika na stránke svojho predsedu, Ing. Milana Uhríka: "Príďte a pomôžte vytvoriť verejný tlak na poslancov NR SR, aby dohodu s USA odmietli."

Najvyšší čas

"Teraz je čas postaviť sa za  Slovensko. Teraz je čas povedať vláde a americkej armáde jasné NIE," dodáva M. Uhrík s tým, že cudzie vojská tu nechceme.

FB M. Uhrík, Republika

Robert Fico DAL verejný sľub!
Po včerajšej ostrej diskusii s ministrom I. Korčokom, uverejnil predseda strany Smer-SD R. Fico verejný prísľub: "ZÁUJMY SLOVENSKA MUSIA BYŤ VŽDY NA 1. MIESTE Tak, ako som sľuboval, že stiahnem našich vojakov z Iraku a urobil som to, tak v... Čítať ďalej
17 | 01 | 2022 | Ivan Mihale

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.