Andrej Danko posiela "odborníčku na skládky" Zuzanu Čaputovú pozrieť sa na Lunik IX
16 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

"Pani Čaputová, už Vás Luník IX nezaujíma? Urobili ste hanbu pred svetom a natlačili pápeža na Luník IX miesto toho, aby išiel do Levoče." Pýta sa a zároveň na sociálnej sieti konštatuje Andrej Danko.

"Toto je presne Vaša politika, sladké reči bez výsledkov s jediným záujmom o osobnú prezentáciu. " dodáva predstaviteľ strany SNS.

Návrh prezidentke

"Ani nečakáme, že odmietne zmluvu s USA. Mohli by ste ísť na jar osobne poupratovať na Luník IX alebo pozrieť, ako to tam zase vyzerá…" navrhuje Andrej Danko Zuzane Čaputovej.

Prezidentku nešetrili ani komentujúci, no nielen ju

"Veď to je to odborníčka na skládky. Čo čakala. Každý jeden občan SR predpokladal ako to dopadne. Toto musí vidieť pápež, ako sa tu upratuje, nielen na luníku IX." Píše sa v jednom komentári pod statusom Andreja Danka.

"Nuž pán Pollák, Ďurišová, Biháriová, veď sú to vaši...tak čo vy na to?" Pýta sa zas iný komentár... Niet čo dodať.

Ján Drgonec: "Naď je úbohý šašo...a prezidentka si robí srandu z obyvateľstva SR"
Emeritný sudca Ústavného súdu Slovenskej republiky Ján Drgonec to povedal priamo: "Naď je úbohý šašo. Od neho nebude závisieť, či tu USA rozmiestnia jadrové zbrane." A na adresu prezidentky sa vyjadril takto: „Robí si srandu z celého obyvateľstva... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

__________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.