Uhrík: Rusko nie je pre Slovensko hrozbou (VIDEO)
15 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Na dnešnom proteste v Bratislave nechýbalo ani hnutie Republika.

Tisícka ľudí

"Napriek rýchlej organizácii, doslova zo dňa na deň, prišlo pred americkú ambasádu viac ako tisíc ľudí vyjadriť svoj odpor proti americkým vojenským základniam na Slovensku." Nechýbali ani zástupcovia hnutia, informuje M. Uhrík, predseda. "Dosť čo americká ambasáda ovplyvňuje na Slovensku politikov, médiá a cez mimovládky už aj deti a mládež. Nedovoľme im rozmiestniť tu aj svoje bombardéry a rakety "

Kto je hrozbou pre Slovensko

"Hrozbou pre Slovensko nie je Rusko. Jedinou hrozbou je zapredaná slovenská vláda a americké vojenské základne, ktoré zatiahnu Slovensko do amerických vojen a spravia z nás terč!" Píše M. Uhrík: "Bojujeme za Slovensko, za slobodu a mier."

Štefan Harabin podáva trestné oznámenie na politikov a úradníkov, ktorí ignorovali pripomienky k Dohode
Štefan Harabin píše: "Dnes som podal elektronicky aj poštou trestné oznámenie na úradníkov Naďa, alt. aj na neho samotného preto, lebo neumožnili účasť vyše 22 000 občanov na správe veci verejných nepozvaním ich zástupcu (Hromadnej pripomienky) na... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

__________________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.