Artur Bekmatov bude v utorok pred parlamentom. Pridáte sa?
15 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Svojim priaznivcom sa predseda hnutia Socialisti.sk prihovoril z geografického stredu Európy v Kremnických baniach. 

Prečo odtiaľ a prečo ten dôraz práve na toto miesto? Fakt, že toto miesto sa nachádza na našom území totiž svedčí o strategickej polohe Slovenska a tiež o tom, že pre veľmoci budeme vždy zaujímaví.

Poďakovanie

Nedávno sme aj na našich stránkach zverejnili výzvu, v rámci ktorej bola možnosť osloviť vybraných poslancov, u ktorých je perspektíva; aby za "dohodu" s USA nehlasovali. A. Bekmatov píše: "Ste super. Viacerí poslanci NR SR majú zahltené schránky - toľkí z vás im napísali výzvu, aby nehlasovali za túto potupnú dohodu. Jeden koaličný poslanec už verejne vyhlásil, že dohodu nepodporí. A ja viem o ďalších dvoch, ktorí to tiež seriózne zvažujú."

Treba nás aj počuť aj pred parlamentom!

"Pred chvíľou som sa dozvedel, že predseda parlamentu určil mimoriadnu schôdzu, ktorú iniciovala parlamentná opozícia, na utorok 13.00. V hnutí Socialisti.sk sme okamžite začali pripravovať verejné zhromaždenie na podporu referenda o obrannej dohode s USA." A. Bekmatov ďalej upozorňuje: "Odpor voči tomuto potupnému dokumentu musí totiž prebiehať nielen v pléne parlamentu, ale aj vonku."

Obyvatelia Luníka IX nesklamali
Od návštevy pápeža Františka neubehlo ani pol roka a neslávne známe sídlisko Luník IX sa vracia do svojich starých koľají. Ako to tam vyzerá? Úsmevná výhovorka Denník Plus1deň píše, že sídlisko sa znova plní odpadkami. Hlavne pri bytových domocn... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

V utorok o 12:30 pred parlamentom

Zákaz zhromažďovania je zrušený, preto predseda hnutia Socialisti.sk verí, že sa tam zíde čo najviac ľudí.  "Teraz prišiel čas vstať spoza klávesníc a hájiť našu suverenitu na ulici," odkazuje všetkým A. Bekmatov s tým, že "Kto chce, hľadá spôsoby, ako sa zapojiť, kto nechce, ten hľadá výhovorky. Ak sa nemôžete zúčastniť v Bratislave, tak pripravte zhromaždenie vo vašom meste. Ak ste v práci, tak dajte dokopy kolegov a pošlite nám foto - pozdrav zo solidarity."

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.