Anna Belousovová: Trápne politické hry, resp. trápne hry politikov
15 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

"Pellegrini píše prezidentke, aby dala posúdiť Dohodu o "obrane"s USA ústavnému súdu. Tomu ústavnému súdu, ktorý nedávno rozhodol, že predčasné voľby by boli v rozpore s Ústavou SR!" zaznamenala a komentuje na sociálnej sieti Anna Belousovová.

"Pellegrini hádže záchranné koleso prezidentke, aby si znovu mohla umyť ruky a podpísať Dohodu s požehnaním ústavného súdu a byť za dobrú ?!" Dáva do pozornosti Belousovová.

"Čo za trápnu hru to s nami akože líder opozície hrá?" Pýta sa.

Zopakujme si

"Dohodu spískali Naď s Korčokom. Neakceptovali žiadne odborné výhrady a pripomienky."

Slovensko dostalo na podpis popísaný papier

"Myslím si, že v skutočnosti títo dvaja dostali dohodu už hotovú na americkej ambasáde a ich úlohou bolo len zabezpečiť, aby formálne prešla schvaľovacím procesom na Slovensku. Bez diskusie a odborných pripomienok." Píše Anna Belousovová.

Kolónia uprostred Európy

"Kolonizátori s nami zatiaľ hrajú hru na demokraciu. Nebude trvať dlho a aj tieto hry skončia. Presnejšie skončia podpisom dohody ...
No každá dohoda, zvlášť táto okupačná "o nás bez nás" skončí, ak ju národ odmietne." Pripomína v statuse Anna Belousovová.

Spustila sa kritika od poslancov: S takýmto polotovarom nemá Kolíková vo vláde čo robiť!
Tak toto v parlamente určite naprejde! Novú súdnu mapu z dielne ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej takmer hneď po jej schválení vládou mnohí poslanci odsúdili k neúspechu. V aktuálnej podobe ju odmietajú podporiť. Podporu od poslancov... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.