Ani zďaleka netušíte, ako si z vás koalícia drzo a arogantne robí...
15 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

"Vládna koalícia chcela oklamať ľudí. Doručili do parlamentu zákon o konaní referenda o predčasných voľbách." Pripomína na sociálnej sieti Tomáš Taraba.

Dokonca členovia koalície Tarabovi odkazovali, že on ho predkladať nemusí, že oni už to urobili.

Svinská lož

"Len zabudli dodať, že ten ich zákon bude platiť až v roku 2024 a teda by po prijatí neskrátil volebné obdobie tejto vláde:)" Pripomína ku koaličnému návrhu Tomáš Taraba. (Pozn. red. HD: Grázli z koaície tak chjcú zabiť dve muchy jednou ranou - dovládnuť celé volebné obdobie a po voľbách, ak by prišla politická zmena, môžu ju šmaho ruky zrušiť vypísaním referenda o predčasných voľbách.)

Výzva

"Takže drahá koalícia, budete mať možnosť sa ukázať v plnej paráde, zákon o ktorom ste pred pol rokom hovorili verejne ľuďom, že ho podporíte, máte doručený. Rovnako verím, že ho podporia aj všetci poslanci strany Hlas, nakoľko naposledy v júni tomu tak nebolo." Končí svoj status na sociálnej sieti Tomáš Taraba.

Je tu diktatúra, hoci sa to niekto drzo snaží nazývať demokraciou
"Navrhovať si môže kto chce čo chce, nič neprejde! Toto je demokracia!" A pôvodcom tohoto citátu je Igor Matovič (televízne noviny Tv Markíza 14.01.2022 o 19.00). A potom ešte niečo drmolil o tom, že parlamentná matematika nepustí a že väčšina... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

_______________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.