Blaha: Naď preukázateľne klame. Je hanbou Slovenska a dezinformátor
14 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Opodstatnená kritika na ministra obrany Jaroslava Naďa sa stupňuje. Jeho komunikácia o obrannej dohode USA so Slovenskom je nedôstojná a nepodložená odbornými argumentmi. Skĺzava do vulgárneho osočovania odporcov dohody, ktorá obmedzí suverenitu Slovenska. Je zjavné, že koná účelovo. Neraz pri tom zavádza alebo klame. Najnovšie na takýto spôsob komunikácie opäť upozornil podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha na svojom známom profile na sociálnej sieti s titulkom: Je to potvrdené - Naď je dezinformátor a vlastizradca

Podľa Naďa mala byť slovenská generálna prokuratúra jediná z EÚ, ktorá bude mať zastúpenie na oslavách 300. výročia ruskej generálnej prokuratúry. Dnes vyšlo najavo, že v Rusku boli zástupcovia z Talianska, Belgicka či Slovinska. Dokonca sa zúčastnili Nóri, ktorí podľa Blahu patria medzi špičku v oblasti demokracie a právneho štátu.

GP SR sa dohodla na spolupráci s Generálnou prokuratúrou Ruskej federácie
Generálne prokuratúry Slovenskej republiky a Ruskej federácie sa dohodli na vzájomnej spolupráci. Program spolupráce podpísali počas pracovnej cesty generálneho prokurátora Maroša Žilinku a jeho námestníka Jozefa Kanderu v Moskve. TASR o tom... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Žilinka bol dôstojným hosťom v Rusku

Naď tak preukázateľne klamal. Naopak, Maroš Žilinka v Rusku nerobil hanbu. Dôstojne reprezentoval Slovenskú republiku, ktorú podľa Blahu zradil práve minister obrany. „Najšialenejšie obvinenie v Naďovom repertoári bolo, že Maroš Žilinka skritizoval obrannú dohodu s USA iba preto, aby sa tým v Moskve mohol pochváliť. (...)

Nerobí to tak naozaj nikto - iba Naď. Inak by mu to nenapadlo ani len použiť ako argument, lebo takúto kravinu v dejinách diplomacie ešte nevymyslel nikto na svete. A tak som si schválne pozrel, kde bol naposledy Naď... bol na konci októbra v Spojených štátoch amerických. A tam dojato sľúbil americkému ministrovi obrany, že čo najskôr prijmeme obrannú dohodu,“ píša Blaha a objasňuje, čo môže byť za postojom dezinformátora Naďa.

Exposlanec Marček o proteste v sobotu: Príďte všetci, ide o veľa!
V sobotu 15. 1. sú ohlásené dva protesty proti obrannej zmluve medzi USA a Slovenskom. Tú schválila Vláda SR. Teraz smeruje do parlamentu a nakoniec ju má podpísať prezidentka Zuzana Čaputová. Vláda zrušila zákaz zhromažďovania, na čo zareagovali... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Práve Naď bol konšpirovať v USA

Po návrate Naďa z USA sa Slovensku podhodila nevýhodná dohoda, ktorá vlastne znamená podľa jej oponentov vrátane Blahu okupáciu slovenského územia cudzou armádou. Keď sa zistilo, čo je to za dokument, začala sa názorová vojna. Pridal sa aj odborným postojom generálny prokurátor.

„A tak po ňom Naď začal vrieskať, že to robí len preto, že išiel do Moskvy - v skutočnosti tým Naď len odhalil vlastné motívy, ktoré mal na ceste do Ameriky v októbri. Toto všetko ešte jedného dňa bude musieť byť poctivo vyšetrené. Naď klamal o Žilinkovi a jeho ceste do Ruska. A zradil Slovensko iba kvôli svojej trápnej návšteve USA,“ objasňuje Blaha.

Podľa neho by mal minister odstúpiť. Je to buran, ktorý robí hanbu Slovensku a generálnemu prokurátorovi „nesiaha ani po päty“.

Hor sa do ulíc! V sobotu sa chystá PROTEST proti vojenskej zmluve s USA
Občianske združenie Reštart SR chystá v sobotu 15. 1. 2022 protestný pochod so začiatkom o 14.00 hodine na námestí SNP v Bratislave. Uviedli to na svojej stránke na sociálnej sieti. Cieľ pochodu je jasný. Poukázať na zdradu slovenského národa,... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Ivan Mihale

Chcete nám pomôcť?
Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.