,,Nový“ muž v živote vdovy Ivany Gottovej
14 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Ivana Gottová sa po smrti svojej životnej lásky Karla Gotta stiahla z očí verejnosti a smútila so svojimi dcérami v súkromí. Pred fanúšikov jej zosnulého muža predstúpila iba výnimočne pri príležitostiach súvisiacich s odkazom Karla Gotta. Tak tomu bolo pri vydaní autobiografickej knihy Má cesta za štěstím, ako aj pri promovaní dokumentárneho filmu Karel, uviedol denník plus7dni.pluska.sk

Týmto krokom urobila Gottovým priaznivcom veľkú radosť. Dôvodom bolo, že sa pri tejto príležitosti neukázala iba ona, ale aj jej dcéry Charlotte Ella a Nelly Sofie. Srdcia fanúšikov Karla Gotta si získala Ivana tým, že s nimi komunikuje aj po Gottovej smrti. Ivana pravidelne zverejňuje novinky spojené s odkazom Karla Gotta, ktoré majú vždy pozitívnu odozvu zo strany fanušíkov.

Aj keď Ivana nemá od smrti Karla Gotta ani pomyslenie na iného muža a jej stanoviskom je, že jej životnou láskou bol Karel Gott, viacerí jej prajú nového muža v jej živote, ktorý by stál po jej boku. Nedávno však Ivana spravila istú zmenu. Oznámila ju na svojich oficiálnych webových stránkach.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/12/co-ti-rusi-nevymyslia-8-video

Novým mužom Ivany Gottovej je Lukaš Sapík, ktorý bude pre ňu spravovať sociálne siete a nahradí Anetu Stolzovú, ktorá bude naďalej hovorkyňou rodiny Karla Gotta. Lukáš Sapík je človek, s ktorým má Ivana Gottová veľmi dobré skúsenosti. Priaznivci sa môžu tešiť na to, že budú včas informovaní o novinkách súvisiacich s odkazom Karla Gotta.

Dobré skúsenosti s ním má aj  Gottova kamarátka speváčka Jitka Zelenková. Lukáš Sapík nie je len jej asistentom, ale je aj jej dobrým kamarátom, čo hovoria aj jej slová: „Môj anjel strážny, asistent, duša spriaznená a kamarát až za hrob . Prajem mu okrem zdravia a stále dobrej nálady, hlavne to, aby so mnou vydržal všetku tú ťažobu sveta, ktorou ho neustále zahŕňam a to niekedy nebýva jednoduché, však Luky? Všetko najlepšie a nech nám ich stále tak dobre!“ Záverom, mu takto zablahoželala Jitka k jeho narodeninám.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.