Je to neskutočné, čo nominanti OĽaNO, Nova, KÚ, Zmena zdola stvárajú v štátnych orgánoch, či funkciách
11 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

"Je to neskutočné, čo nominanti OĽaNO, Nova, KÚ, Zmena zdola stvárajú v štátnych orgánoch, či funkciách" píše na sociálnej sieti Alojz Hlina.
"Sú naozaj čarovní", dodáva.

"Počúvajte dobre, čo povedal riaditeľ štátneho podniku Lesy SR T. Köszeghy." Láka čitateľa autors statusu, Alojz Hlina.

"Na otázku, či je to normálne a etické, ísť si ako len cca dvojmesačný generálny riaditeľ podniku Lesy SR streliť kapitálneho jeleňa zadarmo odpovedal: 
"...poľovačky som sa zúčastnil, je to určitým spôsobom aj moja povinnosť a jednak pritom dokážem skotrolovať priebeh a organizáciu tejto činnosti, ktorá je aj činnosťou štátneho podniku...” " cituje autor statusu absurdný výrok.

Poznámka č.1

"Takže ísť si streliť zadarmo trofejného jeleňa je povinnosťou generálneho riaditeľa, ktorý je vo funkcii dva mesiace aj s cestou? 
Wooow. Logické predsa, čo na tom nechápete, veď  pri tom, ako vpáli guľu do hrude jeleňa, skontroluje, či je to organizačne zabezpečené. Ak by nevpálil guľu do jeleňa, tak by to nezistil. Pochopiteľné predsa, nie?"

Poznámka č. 2

"Slovensko má viac vysokej zveri ako hovädzieho dobytka. Maštale sú prázdne, ako hovoril môj dedo sedliak z Oravy: „Prázdna maštaľ, hotové nešťastie.” Ironizuje Alojz Hlina.

Slovenské paradoxy

"Keď idem ku nám na salaš na Záhorí, tak na lúkach sa nepasú kravy a ovce, ale daniele a srnky. Minule manželke jedna vbehla pod auto. Tak ak treba regulovať stavy divej zveri a kontrolovať organizáciu poľovačiek, tak sa to dá aj na inej poľovačke ako v panenskom revíri na Poľane, pri streľbe do kapitálneho jeleňa.
Či najspravodlivejší, najkresťanskejší, najslušnejší a najčestnejší politici a ich nominanti OľaNO a spol. môžu?" Pýta sa Alojz Hlina a my spolu s ním.

Oficiálne stupidity

"Na tej tlačovke odznelo aj veľa ďalších stupidít typu že: „Revír sme dali Kvietikovcom znova preto, lebo ak by sme im ho nedali, tak by nám nezaplatili.”
To som nevedel, to na ktorej manažérskej škole toto učia? Ak chcete, aby Vám štát predĺžil zmluvu, neplaťte im faktúry. Naozaj zaujímavé."

Tak si počkáme

"Niečo na tej tlačovke však neodznelo, niečo, čo s definitívnou platnosťou potvrdzuje, že ani Köszeghy a ani Vlčan nemajú čo robiť na svojich miestach.
Predstavíme  spolu so Zsoltom Simonom čoskoro a budete prekvapení kam až zašli." Končí svoj status Alojz Hlina.

Ján Čarnogurský radí KDH - vypustite si z názvu slovo "kresťanské"
Advokát, dlhoročný disident, zakladateľ a prvý predseda KDH, bývalý premiér SR Ján Čarnogurský sa vyjadril k pozvaniu z Moskvy pre generálneho prokurátora. "Generálny prokurátor Maroš Žilinka dostal pozvanie od generálneho prokurátora Ruskej... Čítať ďalej
11 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

_________________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.