Vyšetrovanie prípadu z Miloslavova sa výrazne posunulo
10 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Včera sa v Miloslavove, pred domom údajnej organizátorky šikany, uskutočnila  demonštrácia. Tá podľa zástupkyne starostky nebola povolená, bola zorganizovaná spontánne, cez sociálne siete. Dnes vo vyšetrovaní podľa Plus1deň nastal vo vyšetrovaní výrazný posun.

Prípad prevzal Odbor kriminálnej polície 

Pôvodne sa ním zaoberali seneckí policajti, no od piatka, 7. januára prípad prevzali krajskí kriminalisti. "Vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky začal v tejto súvislosti ďalšie trestné stíhanie vo veci úmyselného trestného činu ublíženia na zdraví spáchaného na chránenej osobe v jednočinnom súbehu s úmyselným trestným činom výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva," píše sa na FB stránke polície: "V prípade ak sa v priebehu vyšetrovania na základe zadovážených dôkazov preukáže podozrenie zo spáchania aj z iných trestných činov vyšetrovateľ bude postupovať v zmysle zákona a začne trestné stíhanie aj o ďalšie trestné činy. V predmetnej veci sú naďalej vykonávané všetky potrebné procesné úkony, ktorých cieľom je jej náležité objasnenie."

Ďalšiu kultovú budovu v hlavnom meste zrovnajú so zemou!
Je rozhodnuté. Zbúrajú Istropolis! Mnohí z nás majú ešte v pamäti, ako zrovnali so zemou bratislavský Park kultúry a oddychu. Zdá sa, že dnes čaká podobný osud ďalšie kultúrne centrum charakterizujúce naše hlavné mesto. Prichádzame o ďalšiu... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

"Známe firmy"

Miloslavovčanom je táto partia známa. Vedia však, že mnohé decká sem za kamarátmi dochádzajú z Kvetoslavova, Lehníc, Šamorína, či dokonca z Podunajských Biskupíc. Pluska píše, že sami si hovoria „Ghetto z Miloslavova“ a za svojimi desivými aktivitami dochádzajú zväčša vlakom. „Tie deti bežne vidím, hlavne teda práve Elu. Odjakživa mala vodcovské aj násilné sklony,“ skonštatovala mamička z Miloslavova, ktorá svoje deti pravidelne varuje, aby sa s touto partiou nestretávali. 

Pozná si vnučku

Táto partia robí zle iným deťom a v areáli družstva popíja už dlhší čas. „Jej babku som na to už pred rokom upozornila, iba sa zasmiala a odpovedala: Veď my vieme, aká je naša Ela,“ odpovedal Pluske iný obyvateľ obce.

.

V Česku vyšla "Deklarace lékařů k povinnému očkování". Slovenskí lekári sladko spia?
Na tlačovej konferencií k tomuto dokumentu vystúpilo niekoľko zástupcov profesií, ktorých by sa prípadné povinné očkovanie mohlo týkať. Aké sú ich argumenty proti povinnému očkovaniu? Masívna podpora Deklaraci lékařů k nátlaku na očkování... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.