Nevyhovárajte sa farizejsky, ale jednoducho rozhodnite! Vyzýva ministra finacií jeho predchodca
10 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Matovič sa ohľadne Obrannej zmluvy s USA len vyhovára! Tvári sa, že jeho sa netýka! Na Matovičovi však podstatne závisí, či zmluva bude podpísaná alebo nie. Upozornil na to poslanec parlamentu a exminister financií Ladislav Kamenický vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Poprel by sám seba

Podľa neho sa k "obrannej" zmluve s USA Igor Matovič až doteraz vôbec nevyjadroval. "Po tom čo v minulosti povedal na adresu USA sa niet čomu čudovať, lebo by poprel sám seba a vyzeral by minimálne smiešne," myslí si Kamenický. 

"Včera minister financií dostal k tejto zmluve otázku a namiesto toho, aby jasne povedal, či ju podporuje, alebo nie, Matovič, ako majster sveta vo výhovorkách sa hneď vyhovoril na prezidentku Čaputovú. Akoby uzatvorenie tejto zmluvy bolo závislé len od Čaputovej a jeho sa to vôbec netýkalo!" krúti hlavou Matovičov predchodca.

Bez mihnutia brvou odhlasujú to, čo im Matovič prikáže

Kamenický však upozorňuje, že práve osoby Matoviča sa obranná zmluva s USA týka, a to rozhodujúcim spôsobom!

Nie občania, ale štát neverí slovenskej vede! Nedá financie na boj s covidom
Slovenskí vedci, ktorí sa nepotrebujú ukazovať pred médiami a strašiť občanov pred koronavírusom, stoja za významným objavom, ktorý môže zvrátiť epidémiu covid 19. Protilátky, ktoré vyvinuli, sú účinné aj proti omikronu. Podporu svojho projektu... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Práve Matovič totiž podľa exministra ovláda svojho bábkového premiéra Hegera, má vo vláde rozhodujúci počet ministrov (vláda bude o dohode rozhodovať) a OĽaNO má v parlamente najväčší počet poslancov, ktorí bez mihnutia brvou odhlasujú to, čo im Matovič prikáže (NR SR bude tiež o zmluve hlasovať)!

Ak Matovič hovorí o nejakej diskusii v klube OĽaNO, je to podľa Kamenického len divadielko.

Na obrázku môže byť 1 osoba a text

Zdroj: FB/LK

Príliš ťažké rozhodnutie?

"Takže, pán Matovič, nevyhovárajte sa farizejsky na všetkých okolo seba, ale jednoducho rozhodnite, že OĽaNO zmluvu s USA nepodporí! Toho sa, samozrejme, nedočkáme, ale mohla by to byť prvá vec vôbec, ktorá by z Vašej strany bola v prospech Slovenska," oslovil Kamenický priamo Matoviča.

Upozorňuje ďalej, že Slovensko doteraz takúto zmluvu nemalo, slovenskí občania ju odmietajú a takúto "obrannú" zmluvu proste nepotrebujeme!

Bekmatov: Jeden príklad americkej arogancie voči Slovensku vám nestačí?
Prečo to tí Američania robia? Takúto otázku si kladie vo svojom statuse na sociálnej sieti ľavicový politik a redaktor Artur Bekmatov. Otvoril tak toľko diskutovanú otázku obrannej dohody s USA. Ako príklad toho, čo môžeme po jej podpise čakať... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.