Podpredseda strany Smer-SD R. Takáč okomentoval odchod poslanca Mičovského z klubu OĽaNO
11 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Odchádza Mičovský naozaj alebo si to o dva dni rozmyslí? Takúto otázku kladie na sociálnej sieti opozičný poslanec parlamentu a smerák Richard Takáč. Je pre neho podozrivé, že tak nespravil už pred "národnými parkami".

Nemohol sa už na to pozerať

Ján Mičovský ohlásil odchod z klubu OľaNO. "Vraj sa už nemôže pozerať na dianie v rezorte pôdohospodárstva. Že Matovič s Hegerom si pred všetkým zakrývajú oči..," skonštatoval smerák.

Mal odísť skôr

"Odchádza Mičovský naozaj alebo si to o dva dni rozmyslí? A prečo tak nespravil pred "národnými parkami"?" pýta sa Takáč.

Poslanec sa zamýšľa nad tým, prečo sa Mičovský takto chlapsky nepostavil k situácii pri hlasovaní o „reforme“ národných parkov. 

Opäť načrieme hlbšie do peňaženky! Správcovské spoločnosti už rozposielajú nové zálohové faktúry
V novom roku si priplatíme za energie aj 7 eur naviac! Práve v týchto dňoch už správcovské spoločnosti začínajú rozposielať nové zálohové faktúry. Realitou pre mnohé domácnosti budú o rok zrejme nové nedoplatky, informuje televízia JOJ. Je to... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

"Len vďaka tomu, že sa pri hlasovaní prezentoval, reforma prešla. Inak by nesplnili kvórum nadpolovičnej väčšiny v parlamente," vysvetľuje.

Zopakuje si ministerský odchod?

Podľa Takáča síce Mičovský bojuje proti súčasnému vedeniu agrorezortu, no do istej miery je za jeho stav zodpovedný aj on. "A teda otázne je, či z klubu OľaNO odíde naozaj, alebo si to o dva dni rozmyslí, ako pri jednom z jeho ministerských odchodov...," uzavrel poslanec.

J. Mičovský odchádza z klubu OĽANO, kritizuje dianie v rezorte pôdohospodárstva
Poslanec Národnej rady (NR) SR a exminister pôdohospodárstva Ján Mičovský odchádza z klubu hnutia OĽANO. Kritizuje dianie v rezorte pôdohospodárstva, tvrdí, že sa snažil kolegov v klube na to upozorniť. V parlamente bude pôsobiť ako nezávislý... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.